Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Dambul Morii

Informatii esentiale

Capacitate: 10-170

Tip locatie: Hotel, Restaurant, Aer liber

Locatii nunta Brasov - 3 Stejari

Descriere 3 Stejari – Brasov

Domeniul pe care este amplasata locatia 3 Stejari se intinde pe locul unei paduri seculare de stejari care creeaza un cadru mirific si spiritual pentru nunti de poveste. Atat gradina cat si peluza frontala va ofera o panorama superba spre muntii Bucegi si Masivul Postavaru, dominati de paduri dense de brazi si piscuri mangaiate de zapada pana in mijlocul verii intr-un peisaj de poveste. 

Ballroom 3 Stejari se poate amenaja cu usurinta atat pentru petreceri mai restranse incepand de la 90 de locuri in aranjamentul festiv cat si pentru evenimente de anvergura de pana la 170 locuri cu ring de dans generos. Sala de Ballroom a fost conceputa pentru a găzdui evenimente festive avand un design clasic cu finisaje de inalta calitate care pot contribui la un eveniment exceptional in costuri reduse pentru dumneavoastra. Designul salii permite trecerea cu usurinta de la aranjamentele clasice la cele vintage, nature, rustic sau chiar modern.

Avand un aer modern, Restaurant Secular a fost conceput pentru a oferi posibilitatea evenimentelor nonconformiste indoor-outdoor, venind in intampinarea celor care doresc o abordare diferita in organizarea evenimentelor speciale.

Indoor, Salonul poate acomoda pana la 80 de oaspeti cu posibilitatea extinderii Outdoor spre Teresa de vara ce are o capacitate de 60 oaspeti si un lounge exterior de 40 locuri cu panorama spre gradina de vara si iazul cu pesti, acest lucru fiind posibil prin deschiderea pe intreaga suprafata a peretelui despartitor. Conceptul include un ring de dans interior exterior ce imbina cele doua structure intr-un ambient unitar.

Complexul turistic 3 Stejari isi asteapta intotdeauna oaspetii cu bucurie!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image