Descrierea companiei:

Adam’s – Vibrant Event Space este o sala eleganta din Cluj Napoca, dedicata in intregime organizarii de evenimente speciale, cum ar fi nunti, majorate, aniversari, botezuri si evenimente corporate. Sala a aparut din dorinta de a oferi clientilor o alternativa la salile deja existente, decorata cu mult bun gust si in culori neutre, pentru a permite personalizarea acesteia pentru fiecare eveniment.

Pentru noi, un eveniment reusit inseamna ca totul s-a intamplat exact asa cum iti doresti, asa ca vom colabora din momentul semnarii contractului si pana la incheierea evenimentului, pentru a ne asigura ca fiecare moment va fi perfect. Iti oferim toate informatiile necesare inca de la prima discutie si iti explicam fiecare aspect, pentru a evita orice surpriza neplacuta.

Suntem maleabili si ne adaptam serviciile in functie de cerintele fiecarui client, pentru ca stim ca fiecare nou eveniment este o oportunitate de a crea ceva unic. Fie ca iti doresti un eveniment clasic si elegant sau iti doresti ceva inedit, suntem aici pentru tine. Promisiunea noastra este ca iti vom usura munca si te vom ajuta la fiecare pas.

Sala de evenimente Adam’s este o locatie clujeana cu un decor elegant si modern, iar personalul nostru dedicat iti ofera sprijin in organizarea nuntii tale. Iti propunem o sala inedita pentru nunta ta, pe care o vei putea personaliza in functie de preferintele tale si de culorile pe care le-ai ales. In plus, pentru ca evenimentul tau sa fie unul memorabil, iti asiguram consultanta permanenta, atat inainte, cat si in timpul derularii acestuia.

Pentru ca Adam’s este un spatiu dedicat evenimentelor de amploare din Cluj-Napoca, acesta dispune de un restaurant adecvat nuntii pe care ti-o doresti. Meniul de nunta oferit in cadrul locatiei noastre cuprinde o varietate de preparate si, pentru ca tinem cont de preferintele viitorilor miri, este personalizat in functie de dorintele si preferintele acestora.