Descriere companie:

Nunta trebuie sa fie unica si speciala

De ce alegi American Ballroom

  • de 11 ani suntem in topul alegerilor pentru organizarea celui mai special eveniment din viata unei familii;
  • de 11 ani – tot mai buni si, de la doua saloane in 2008 la 9 saloane in 2018 cu 2 locatii in Bucuresti;
  • anul acesta (2019) am inaugurat noua locatie de TOP cu 6 saloane Grandiose – The Best Ballroom;
  • pentru noi sa fii responsabil este standardul de la care plecam atunci cand ne pregatim pentru evenimente;

Ne angajam sa organizam amintiri de neuitat – de la evenimente intime, pana la evenimente grandioase, in sali elegante, rafinate si sofisticate, cu bucatarie creativa si servicii impecabile.

Organizari Nunti – Botezuri – Majorate – Evenimente Private – Petreceri Corporate

Supraveghem fiecare aspect al evenimentului, astfel incat sa va puteti relaxa si bucura de compania celor din jur.

 

3 saloane pentru evenimente, 11 ani de experienta in Organizarea Evenimentelor Speciale.

Nunta – Botez – Evenimente private

American Ballroom se defineste prin eleganta si profesionalism, somptuozitate si stil. Experienta acumulata in peste cinci ani de activitate, cat si prestigiul dobandit in industria in care activam, ne pozitioneaza ca unul dintre cele mai renumite centre de evenimente din Bucuresti.

Suprafata totala de aproximativ 1200 mp impartita in trei saloane cu o capacitate de la 50 pana la 250 de persoane (locuri la mese) si de la 180 pana la 700 de persoane (locuri in picioare), prevazuta cu parcare privata si spatiu ultrafunctional contureaza imaginea locatiei ideale pentru organizarea unei game largi de evenimente de tipul: de familie, corporatiste sau sociale.

Mai mult decat atat, arhitectura si finisajele distincte, festinul culinar cat si talentul si dedicarea echipei noastre reprezinta elementele cheie necesare realizarii unui eveniment distinct.

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim clientilor o experienta unica, personalizata, la cele mai inalte standarde. Ne angajam sa punem la dispozitie cele mai bune servicii si facilitati partenerilor nostri, care se vor bucura intotdeauna de o atmosfera calda, relaxata, dar rafinata. Experienta American Ballroom revitalizeaza simturile si indeplineste chiar si dorintele si nevoile neexprimate ale clientilor nostri.

Obiective si valori

Obiectivul nostru este sa ramanem marca preferata (centrul de evenimente preferat) in fiecare segment pe care il deservim, prin aderarea la un set de valori de baza care caracterizeaza cultura noastra si anume: calitate, profesionalism si pasiune.