Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Covaci

Informatii esentiale

Capacitate: 30-400

Tip locatie: Ballroom, Hotel

Restaurante nunta Timisoara - Anette Resort

Descriere Anette Resort – Timisoara

Cautati locul ideal pentru nunta dumneavoastra?

Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta. La Anette Resort imbinam toate aceste calitati intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu, cu deosebita eleganta si bun gust. Culori calde, detalii avangardiste, design modern, spatii ample, un loc cu adevarat “ALTFEL”. Si pentru ca dorim sa va satisfacem dorintele, incepand cu anul acesta puteti sa alegeti pentru nunta dvs una dintre cele 2 sali ale locatiei noaste : 

Grand Ballroom, cu o  capacitate de 400 locuri si 

– Ballroom Anette, de 200 de locuri.

Indiferent de alegerea dumneavoastra, noi punem un accent deosebit pe serviciile oferite si pe calitatea evenimentelor organizate.

Avem experienta in organizarea zecilor de nunti si evenimente private, asadar va asiguram ca veti primi cele mai pertinente sfaturi si impreuna putem sa alegem cele mai potrivite solutii de meniu nunta pentru invitati, de la prima gustare pana la ultima felie de tort.

Daca considerati ca evenimentul dumneavoastra nu trebuie sa treaca neobservat, Anette Resort este cu siguranta locatia pe care o cautati.

 

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image