Descrierea companiei:

De ce Lakeview Ballroom?

A te simti bine intr-un loc este esential. A avea o amintire placuta de la un eveniment este ceea ce va doriti, de fapt. Lake View Ballroom are toate ingredientele succesului pentru evenimentul pe care il doriti. Suntem puternic orientati pe calitatea unui eveniment.

Acesta este motivul pentru care noi nu impunem un numar minim de invitati. Stim ca este un aspect important pentru voi. La fel cum stim ca orice detaliu conteaza.

Lake View Ballroom este produsul imaginatiei unui talentat designer roman. Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, cele mai mici detalii fiind studiate, in amanuntime, de toata echipa.

Lakeview Ballroom este pregatit pentru EVENIMENTUL TAU MEMORABIL!

Tocmai de aceea, va asteptam sa ne cunoastem si sa vedeti locatia.

Fara limita minima de invitati: Orice eveniment ai in plan, contacteaza-ne si gasim solutia impreuna. Fara limite inutile.

Servicii conexe incluse: Serviciile conexe sunt incluse in pretul meniului pentru ca tu sa ai control total asupra costurilor.

Parcare privata, exclusiv pentru invitatii la eveniment: Stim ca este un aspect care conteaza si vrem ca totul sa fie perfect.

Zona de parc amenajata festiv: Un loc aparte gandit inclusiv pentru fumatori (terasa pentru fumatori).

Gradina romantica pentru cununii civile: Orice idee prinde contur la noi. In interior sau afara.

Flexibilitate in combinarea meniurilor: O bucatarie premium si bucatari medaliati vor concepe cea mai buna varianta de meniu impreuna cu voi.