Descrierea companiei:

Restaurantul Titanic

este amplasat la 1 km de capat CUG si a luat nastere din dragoste pentru preparatele culinare delicioase si autohtone, pregatite cu multa atentie si servite impecabil si pentru petrecerile romanesti, pline de buna-dispozitie.

Restaurant Titanic este o locatie selecta, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru a va putea bucura de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, zi de nastere) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, team-building), totul poate fi organizat cu succes in cele mai mici detalii.

Echipa restaurantului Titanic este tanara, ambitioasa si se remarca prin calitatea serviciilor oferite clientilor si prin profesionalismul cu care abordeaza fiecare situatie in parte. Pentru ca vrem ca fiecare client sa beneficieze de un pachet de servicii adaptat nevoilor si bugetului sau, avem intotdeauna timp si solutii.

Salonul Ballroom ridica la un nivel superior standardele nuntilor, botezurilor si petrecerilor corporate. Cu o capacitate de 200 de persoane, salonul dispune de o terasa relaxanta, frumos amenajata si de un decor modern si versatil, perfect adaptabil oricarei tematici. Finisajele rafinate ale salii ascund solutii tehnice de ultima generatie pe care sigur le vei aprecia la maxim in timpul evenimentului : ventilare, climatizare si acustica – proiectate pentru a asigura conditiile de confort la superlativ.