Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Valea Adanca

Informatii esentiale

Capacitate: 50-500

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber, Cort

Descriere Restaurant Titanic – Iasi

Restaurant Titanic este o locatie selecta, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru a va putea bucura de fiecare moment al nuntii voastre intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. 

Salonul Ballroom ridica la un nivel superior standardele nuntilor. Cu o capacitate de 200 de persoane, salonul dispune de o terasa relaxanta, frumos amenajata si de un decor modern si versatil, perfect adaptabil oricarei tematici. Finisajele rafinate ale salii ascund solutii tehnice de ultima generatie pe care sigur le vei aprecia la maxim in timpul evenimentului : ventilare, climatizare si acustica – proiectate pentru a asigura conditiile de confort la superlativ.

Salonul Red Room – eleganta si stil de neegalat. Inca de la intrarea in salon, esti intampinat de un covor rosu, care ofera o nota de eleganta evenimentului. Salonul Red Room are o capacitate de 150 de persoane, oferind un spatiu generos pentru orice petrecere de nunta. Terasa salonului Red Room este moderna, relaxanta si foarte naturala, fiind inconjurata de foarte multa vegetatie.

Titanic Dream locatia ideala pentru orice eveniment!

Titanic Dream este o locatie pentru evenimente care va pune la dispozitie o sala fastuoasa, de o eleganta rara, ce poate gazdui un numar de circa 180- 500 de invitati. Planuiesti o nunta mare, cu invitati numerosi care sa se bucure alaturi de tine, la petrecerea ta? Titanic Dream este solutia potrivita, pentru ca inglobeaza tot ce ai nevoie de la o locatie de nunta. 

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image