Descrierea companiei:

De peste 10 ani prezent in peisajul ospitalitatii din Herastrau, Restaurantul BelMondo este unul dintre reperele zonei de nord a Bucurestiului in ceea ce priveste gastronomia prietenoasa, orientata catre clienti care isi doresc sa gaseasca preparate diverse si delicioase, intr-o locatie minunata, rupta de forfota urbana si inconjurata de natura. In timp, BelMondo a devenit o alegere frecventa pentru organizarea de evenimente – atat personale, cat si de business.

Nunta. Stim cata munca presupune organizarea acestui eveniment unic. Totul trebuie sa fie perfect – de la aspect, atmosfera, meniu, pana la cele mai mici detalii de organizare. Ne mandrim cu un portofoliu impresionant de nunti, mai ales pentru cei care doresc sa tina acest eveniment intr-o atmosfera intima, cocheta. Restaurantul nostru poate gazdui pana la 100 de persoane si ofera meniuri adaptate celor mai originale si rafinate gusturi.

Botez. Botezul este un alt reper personal de mare importanta. Ii acordam atentia cuvenita, organizand evenimente adaptate tematic gusturilor si cerintelor clientilor. De la meniu pana la planificare, sitting si servire, suntem 100% parte din echipa care celebreaza fericitul eveniment.

Petreceri private. Avand o amplasare speciala, fiind izolat de restul amenajarilor de ospitalitate din Parcul Herastrau, Restaurantul BelMondo este locatia perfecta pentru petrecerile private. Aniversari, zile de nastere, petreceri tematice – toate isi gasesc locul si capata un farmec aparte in mijlocul naturii.

Petreceri corporative. Daca va doriti o petrecere corporate with a twist, dati-ne un semn. In limita celor 120 de locuri in sistem cocktail, putem organiza petreceri din cele mai diverse si ne adaptam perfect coordonatelor logistice ale clientului.