Salon Burlesque-Events,organizeaza concepte personalizate pe stilul fiecarui client,astfel ca acesta sa aiba certitudinea unui eveniment de calitate.

Am demonstrat de-a lungul timpului ca indiferent de natura

evenimentelor (corporate,petreceri tematice,petreceri de sarbatori sau catering),abilitatiile noastre organizatorice,au condus la optimizarea rezultatelor in beneficiul clientului

Credem cu tarie ca detaliul chiar face diferenta,tocmai de aceea accesorizam fiecare eveniment astfel incat tematica acestuia sa incante privirea clientului.

In orice familie, nasterea copilului reprezinta o minune.

Gingasia ingerasului, umple de bucurie sufletele parintiilor lui. Fiind un membru mult asteptat in familia dumneavoastra, dupa crestinarea sa, urmeaza organizarea unui eveniment demn, pentru o astfel de minune.

Nunta este un moment fascinant in viata oricarui cuplu.

Tanara domnisoara isi inchipuie nunta de vis inca din frageda copilarie pana in clipa emotionantului – DA!

Dupa ce cavalerul a cerut-o in casatorie pe frumoasa sa sotie, impreuna pornesc intr-o calatorie cu destinatia: Nunta de Vis!

EXPERIENTA SI PROFESIONALISM

Plecand de la pasiunea si implicarea personalului pana la materializarea experientei acestora sub diferite forme ca: PR, Management Solution, Food-Design adaptat tematicii evenimentului, Creativitatea accesorizarii evenimentului, putem preciza ca abilitatiile noastre organizatorice conduc catre optimizarea rezultatelor in beneficiul clientului, indiferent de natura evenimentului: Corporate, Private Party, Evenimente Culturale, Evenimente speciale din viata Dumneavoastra.

DEZVOLTARE

Dupa un lung sir de evenimete organizate in “Sistem CORPORATE” (peste 1000), solicitarile clientilor au devenit tot mai complexe, astfel ca mereu a trebuit sa ne reinventam. Iar in anul 2012 Salt and Pepper inaugureaza primul salon de evenimente – BURLESQUE EVENTS – urmat de SALON V.I.P. in anul 2014.

DESPRE BURLESQUE EVENTS

Cu o arhitectura impunatoare datorita dimensiunilor salonului, iti da impresia ca ai pasit intr-un castel.

Detaliile sunt puse in valoare prin eleganta candelabrelor, care dau nastere unui spectocol de lumini fascinant, oferindu-i oricarei persoane trairea unei experiente desprinse parca din povesti…

Avand o istorie impresionanta, datand din anul 1954 “Casa de Cultura ulterior Modern Club”, perioada cu o incarcatura sentimentala deosebita, locatia si-a pastrat de-a lungul timpului atat momentele deosebite traite in acele vremuri cat si cele trite in prezent.

Frumusetea epocii respective se regaseste si acum prin detalii ca: scena, nopti in stil cabaret, baluri mascate, evenimente culturale. Toate aceste momente deosebite au renascut prin creativitatea salonului Burlesque!

Salonul Burlesque poate gazdui intre 300 de persoane seating si 800 de persoane standing si va asigura logistica necasara pentru succesul oricarui tip de eveniment, dispunand de:

zona de lounge, parcare, garderoba, internet, scena pentru artisti, movie head-uri, cocktail-bar, bucatarie proprie.

Evenimente Business

Conferinte, Intalniri de afaceri, Training-uri, Workshop-uri,Prezentari de moda, Lansari de produse firme si servicii noi, Receptii

Burlesque Events va pune la dispozitie logistica necesara, formata din:

scena, internet wifi, microfon, proiector imagini, flipchart, aranjament sala tip teatru, office, cocktail sau cabaret.

SALON V.I.P

Target-ul salonului VIP sunt evenimentele tip Glamour Concept. Cu un design futurist, Salon V.I.P transforma orice tip de petrecere intr-un eveniment unicat. Astfel ca dumneavoastra sa beneficiati de toata atentia din partea invitatilor.

Pentru ca a te respecta inseamna sa-i respecti pe cei din jurul tau! Tocmai de aceea acest salon a fost proiectat sa puna accent atat pe latura vizuala, dar mai ales pe starea interioara a invitatilor, intocmai pentru a trai momente speciale si mai ales sa va simtiti, V.I.P.

Capacitatea salonului este de 150 de persoane seating si 250 de persoane standing

Evenimente Business

Conferinte, Intalniri de afaceri, Training-uri, Workshop-uri, Prezentari de moda, Lansari de produse, firme si servicii noi, Receptii.

Va punem la dispozitie logistica necesara formata din:

internet wifi, microfon, proiector imagini, flipchart, aranjament sala tip teatru, office, cocktail sau cabaret.

image