Descrierea companiei:

Elemente de design alese, pentru evenimente alese

Pentru ca totul sa prinda contur si sa devina ceea ce visati este necesar sa aveti alaturi, atat in etapa pregatirilor, cat si in cea a petrecerii, o echipa experimentata, care sa organizeze evenimentul cu atentie sporita la detalii si care sa se ocupe de invitati, de la primul sosit pana la ultimul plecat, lasandu-va pe dumneavoastra sa va bucurati de atmosfera, fara griji, impreuna cu acestia.

Va asiguram ca nu va fi ratat niciun amanunt, de la design, organizare si pana la executie, incantarea adusa oaspetilor nostri si crearea unui eveniment de vis fiind cele mai importante satisfactii ale noastre.

Indiferent de tipul de eveniment, locatia noastra corespunde tuturor exigentelor, pentru ca invitatii sa fie plini de energie pozitiva, intr-un mediu familial in care sa nu isi mai aminteasca de grijile cotidiene.

Cezar Ballroom dispune de o sala incantatoare, cu o capacitate de 120 de locuri la mese, care se muleaza perfect oricarui tip de eveniment, de la nunti, botezuri si pana la petreceri aniversare sau chiar petreceri corporate.

In costurile meniurilor sunt incluse atat aranjamentele florale, cat si husele de scaune, fetele de masa si decoractiunile. In toate meniurile este inclusa gama de bar non alcoolic (Gama Coca-Cola), precum si apa plata si minerala.

Sala este amenajata minutios cu decoratiuni ce inspira eleganta, atmosfera fiind parca rupta din poveste, facand din eveniment unul memorabil, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru invitati.