Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Piata Unirii

Informatii esentiale

Capacitate: 10-120

Tip locatie: Ballroom, Restaurant, Hotel

Restaurant nunta Sibiu - Continental Forum

Descriere Continental Forum – Sibiu

Saloanele elegante, diversitatea meniurilor și servirea fără cusur recomanda Continental Forum Sibiu ca fiind gazda ideală pentru cele mai frumoase evenimente private din oras. Două dintre saloanele hotelului dispun de terasă astfel încât petrecerile să poată fi extinse în aer liber și personalizate în funcție de sezon. Pentru confortul dumneavoastră, sălile din cadrul hotelului nostru de 4 stele din Sibiu dispun de lumină naturală, de ferestre care pot fi deschise și de aer condiționat. 

Atmosfera este una deosebită, iar decorul modern, spațiul suficient, servirea impecabilă și preparatele delicioase ale Chefului nostru garantează reușita evenimentului dumneavoastră. 

Ziua nunții este extrem de importantă, iar experții Hotel Continental Forum Sibiu știu foarte bine acest lucru. Prin urmare, nu există o alegere mai potrivită pentru un restaurant de nuntă în Sibiu.

Va punem la dispozitie mai multe saloane de nunta:

Sala Paris, situată la mezaninul hotelului, are o suprafață de 216 metri pătrați și poate găzdui o nuntă cu maximum 120 de persoane. Totuși, datorită pereților modulari, salonul este disponibil și pentru petreceri restrânse, de 60 de persoane. Sala pentru nuntă este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului, pășind pe covorul roșu.

Pentru un restaurant de nuntă Sibiu mai intim, recomandăm restaurantul Balkan Bistro. Acesta este perfect pentru petrecerile cu un număr maxim de 65 de invitați. Confortabil și luminos, restaurantul de nuntă oferă ieșire spre terasa interioară a hotelului. Amenajată pentru un număr maxim de 40 de locuri, terasa este relaxantă și primitoare.

Fiind vorba despre un restaurant de nuntă în Sibiu cu renume, cu multă experiență în organizarea de evenimentelor, Hotel Continental Forum Sibiu a creat meniuri de nuntă special concepute pentru gusturi variate. Puteți alege fie un meniu tradițional, cu bucate din zona Sibiului, fie unul internațional. Indiferent de alegerea dumneavoastră, bucătarii noștri depun un efort deosebit pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinară.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image