Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Mircea cel Batran

Informatii esentiale

Capacitate: 20-150

Tip locatie: Hotel, Restaurant, Ballroom

Locatie Nunta Constanta - Hotel Continental Forum

Descriere Continental Forum – Constanta

Continental Forum Constanta – aproape de tine in cele mai importante zile din viata!

Ne dorim să fim alături de dumneavoastră în cele mai importante momente ale vieții. De aceea, suntem pregătiți să susținem cu profesionalism și dedicație orice tip de evenimente private

Astfel, dacă vă aflați în căutarea unei săli de nuntă în Constanța, a unui restaurant pentru botez în Constanța sau doriți un loc pentru organizarea unei petreceri aniversare (majorat sau zi de naștere), Continental Forum Constanța vă poate oferi soluția optimă, astfel încât evenimentul să fie unul memorabil. Indiferent de evenimentul pe care doriți să-l organizați, echipa noastră vă va fi alături în orice moment cu sfaturi, oferte speciale și pachete avantajoase.

Ziua nunții este una dintre cele mai frumoase zile din viața fiecăruia dintre noi. Este ziua pe care ne dorim să o păstrați cu drag în amintire mulți ani.

Înțelegem foare bine faptul că nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viață, așa că vă vom pune la dispoziția toată experiența noastră astfel încât, împreună, să creăm evenimentul perfect. Avem o echipă formată din specialiști și o experiență bogată în organizarea acestui gen de evenimente. Prin urmare, vă garantăm că alături de noi nunta dumneavoastră va fi una de excepție. În plus, punem la dispoziție oferte speciale și pachete avantajoase. 

Pentru organizarea unei nunți în Constanța, vă punem la dispoziție sălile Prestige și Ovidiu.

Sala Prestige, situată la demisolul hotelului, are o suprafață de 350 de metri pătrați și poate găzdui o nuntă cu până la 150 de persoane. Sala de nuntă este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului, sau direct din bulevard.

Sala Ovidiu, situată la parterul hotelului, are o suprafață de 166 de metri pătrați și poate găzdui o nuntă cu maximum 100 de persoane. Sala pentru nuntă este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image