Descrierea companiei:

In inima Bucurestilor de altadata, gard in gard cu cel mai iubit loc de promenada al Micului Paris, salonul Crown Cismigiu (fost Imperial) se afla la dispozitia ta pentru a gazdui cu rafinament momente importante si evenimente de viata.

Situat intr-un conac construit in 1859 si reconsolidat la 1958, salonul Crown Cismigiu (fost Imperial) a fost deschis in anul 2007.

Grija pentru detalii este cea care desavarseste ambientul acestei majestuoase locatii: candelabre impozante cu cristal venetian, lumini arhitecturale discrete, mobilier din lemn masiv, finisaje distincte, insertii Swarowski.

Amplasat pe o suprafata de 500 metri patrati, cu o capacitate de 160 persoane la mese si 360 persoane in picioare, salonul a fost renovat complet in 2014.

Personalul specializat te asista pe tot parcursul evenimentelor, de la planificare pana la finalizare, oricare ar fi natura lor: nunti, botezuri, aniversari, conferinte, evenimente culturale sau corporate si petreceri tematice.

Rezultatul este o experienta croita dupa nevoile si dorintele oaspetilor in care locul devine al vostru pe toata durata evenimentului.

Preturile corecte iti permit sa alegi Crown Cismigiu fara nici o problema.

Acestea se pliaza pe cererile si nevoile tale, pentru ca tu sa poti avea la dispozitie tot ceea ce vrei si iti place intr-un ambient elegant pentru un moment colectiv memorabil.