Descrierea companiei:

Situat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului, Crystal Palace Ballrooms va introduce intr-o atmosfera clasica, prin intermediul personalitatii estetice a fiecareia dintre cele cinci sali, care au deja referinte de succes in organizarea oricarui tip de eveniment.

Dintre acestea primele patru sunt identice ca structura, capacitate si dimensiuni, elementul distinctiv fiind unul de ordin cromatic. Acestea sunt salile Viena, Roma, Atena si Londra, in deplin acord cu atmosfera transmisa de specificul fiecareia dintre capitalele al caror nume il reprezinta.

Accesul in fiecare dintre sali se realizeaza printr-un foaier spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, destinat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa a salilor, insumand 352 mp in zona de parter, este completata de o loja rafinat decorata, cu o suprafata de 152 mp. Astfel, suprafata totala utila a oricareia dintre cele patru sali este de 504 mp. Inaltimea impresionanta a spatiior, design-ul elegant si somptuozitatea candelabrelor sunt elementele ce imprima unicitatea locatiei Crystal Palace Ballrooms.

Alte doua puncte forte esentiale ale locatiei constau in detinerea propriilor bucatarii dotate cu echipamente de ultima generatie, precum si a unei parcari extrem de spatioase, cu o capacitate efectiva de a acomoda pana la 200 de autoturisme.

building Esti proprietarul? Revendica! Revendica!

Claim This Listing

Your request has been submitted successfully.