Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Valea Lupului

Informatii esentiale

Capacitate: 50-300

Tip locatie: Ballroom, Restaurant

Restaurante Nunta Iasi - Crystal Restaurant

Descriere Crystal Restaurant – Iasi

Va propunem o nuntă de “Crystal” în cadrul unui restaurant ce vă îndeplineşte toate dorinţele şi nevoile legate de pregătirea unui eveniment într-o atmosferă caldă, relaxantă, dar rafinată. Mai mult decât atât, talentul și dedicarea echipei noastre asigură elementele cheie necesare realizării unui moment de o eleganță desăvârșită.

Salonul Rubin dispune de un spațiu generos, oferind clienților noștri eleganța unui restaurant select și a unei terase răcoroase. Vă veți putea bucura de un salon rafinat ce poate găzdui pana la 200 de persoane , alături de o echipă de elită ce va face cea mai frumoasă petrecere din viața dumneavoastră.

Salonul Crystal este ideal pentru evenimente memorabile. Ambientul elegant și spațiul generos ce poate găzdui până la 300 de invitați alături de servirea ireproșabilă și preparatele culinare ce vor asigura eleganța evenimentului dumneavoastră.

Salonul Diamant poate găzdui până la 150 de invitați. Servirea ireproșabilă și preparatele culinare  vor asigura eleganța evenimentului dumneavoastră.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image