Pe strada Matei Voievod la numarul 94 Bis este un restaurant sofisticat cu un decor avangardist, atmosfera calda si un lounge bar modern. Un loc inedit, perfect pentru o pauza de cafea, un pranz de afaceri sau o cina romantica, Restaurantul DADA este si un concept-store pentru cei care doresc sa faca cat mai multe intr-un timp cat mai scurt. Organizam evenimente corporate sau private, in acelasi stil DADA.

DADACATERING

Petrecere la tine acasa sau la serviciu? Nu ai timp sau pur si simplu nu-ti place sa gatesti si totusi vrei sa organizezi o petrecere? Un simplu telefon sau click si devii o gazda perfecta.

Stabilesti un meniu si, la ora convenita, il primesti la tine acasa sau oriunde doresti!

DADA OFFICE LUNCH – CATERING LA TINE LA BIROU

Restaurantul DADA poate asigura masa de pranz la biroul tau. Pe baza de precomanda saptamanala, putem stabili un meniu echilibrat si sanatos, total diferit de mesele de pranz de tip fast-food pe care le-ai avut la birou.

DADA BACK STAGE – CRAFT SI CATERING

Avem o experienta de 15 ani in cateringul si craft-ul pe care l-am asigurat pentru productiile de film si reclama din Romania si din strainatate. Meniul nostru de catering de film este special conceput pentru a putea multumi cele mai diverse gusturi. Stii bine ca artistii trebuie si merita rasfatati!

EVENIMENTE

CORPORATE

Intr-un spatiu versatil si elegant, Restaurantul DADA organizeaza pentru compania si angajatii dumneavoastra, cele mai reusite seminarii, conferinte, lansari de produs, de carte sau petreceri tematice.

Daca aveti de comunicat lucruri importante partenerilor sau prietenilor dumneavoastra, un cocktail sau o cina bufet organizata de echipa DADA, va da intalnirii o eleganta si in acelasi timp un aer lejer, relaxant.

PRIVATE

Nunta, Botez, Aniversare … Vei putea alege in functie de bugetul tau, un meniu personalizat, special creat pentru tine, pentru aceste evenimente. De asemenea iti punem al dispozitie variante de Candy Bar, Lemonade Bar sau chiar Healthy Bar.

TRANSFORMAM PENTRU TINE RESTAURANTUL DADA IN LOCUL IN CARE TI-AI DORI SA FII!