Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: DN 39E
Adresa: DN 39E

Informatii esentiale

Capacitate: 20-400

Tip locatie: Restaurant, Aer liber

Restaurant nunta Constanta - Galla_Ballroom

Descriere Galla Ballroom Constanta

Galla Ballroom vă așteaptă să punem împreuna în scenă povestea mult visată. Vă doriți un salon elegant și luxos, o terasă în aer liber sau poate un cort special amenajat? Galla Ballroom vă pune la dispoziție toate aceste locații, tocmai pentru ca evenimentul să fie unul memorabil. Vă puteți bucura de o locație de basm amenajată cu iaz de pește și parcare iluminată nocturn cu o capacitate de 120 de locuri.

 

Salonul pentru evenimente are o capacitate de 400 de persoane, deține o bucătărie proprie și este amenajat cu stil și rafinament, astfel încât să beneficiați de cele mai bune condiții.

 

Clienții noștri beneficiază de următoarele facilități: sistem de climatizare Rooftop cald – rece, generator, sistem de iluminare led, culori RGB, sistem audio inclusiv pe terasă, lasere, sală de conferințe / prezentări amenajată cu TV digital diagonala 2m, grădini amenajate cu elemente de peisagistică, vinoteca Jidvei, decor nunți (huse, sfeșnice, covor roșu, prezidiu).

Galla Ballroom oferă spații multifuncționale pentru desfășurarea oricărui tip de eveniment pe care-l plănuiți. Locația noastră este una modernă, elegantă și plină de rafinament.

Meniuri bogate, preparate românești și internaționale servite la nivel înalt, toate acestea transformă evenimentul dumneavoastră într-unul de neuitat.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta