Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Poiana Brasov

Informatii esentiale

Capacitate: 20-400

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Hotel

Locatie nunti Brasov - Hotel Alpin

Descriere Hotel Alpin – Brasov

Un eveniment special, O amintire draga, O petrecere pe cinste!

Hotel Alpin Poiana Brasov doreste sa va fie alaturi pentru evenimentele speciale din viata! Restaurantele noastre de nunti sunt deja renumite pentru serviciile exemplare. Fiecare dintre ele oferă invitaților noștri o experiență culinară și un specific diferit. Explorează-le pe toate și bucură-te de meniuri gourmet create și pentru cele mai rafinate gusturi.

Toate nuntile organizate la Alpin au fost reusite si foarte frumoase. Daca mirii/ invitatii sunt fericiti inseamna ca noi ne-am facut treaba inca o data si ca ei isi vor aduce aminte pentru totdeauna de Alpin.

Lumina/ Privelistea

Ce poate fi mai frumos si mai bun pentru o fotografie de nunta reusita decat lumina naturala si un peisaj de munte?

Muzica / Acustica

Salile pe care Alpin le pune la dispozitia dvs beneficiaza de o acustica excelenta. Pentru muzica/ sonorizare trebuie discutat in prealabil cu un reprezentant Alpin. Sonorizarea se face in functie de amploarea evenimentului si de numarul de invitati, dar se poate aduce si de catre client.

Parcarea

Hotelul dispune de 2 parcari prima având o capacitate de cca 80 locuri, iar cealalta de cca 150 locuri. Pentru oaspetii hotelului exista valet parking, iar parcarea este gratuita.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image