Descriere companie:

Nunta este un ritual de trecere important si totodata un eveniment care cuprinde o serie de schimbari precum schimbarea de identitate pentru mire si mireasa si o tranzitie semnificativa pentru parinti. In ceea ce priveste organizarea stim cat de greu este sa gasesti locatia perfecta, tortul cel mai gustos, florile si decoratiunile potrivite pentru a avea o NUNTA CA-N POVESTI!

DORESTE-TI sa fii o mireasa care stie ce vrea si nu lasa stresul si grijile sa iti umbresca cea mai frumoasa zi din viata! Cere ajutorul unor profesionisti pentru care primordial este sa iti ofere exact ceea ce iti doresti, astfel incat tot ceea ce tine de nunta ta sa se rezume numai la momente de bucurie si iubire!!!

Din experienta noastra va putem confirma ca majoritatea oamenilor privesc nunta ca pe un amestec de anxietate, griji, indoiala, confuzie cu fericire, rasuflare si incantare. JUBILE vine cu un nou concept, si anume acela de a te ajuta sa privesti acest eveniment ca fiind unic, memorabil si totodata plin de iubire. Noi iti punem la dispozitiile toate serviciile de care ai nevoie pentru ca toate sa decurga normal si pentru a te bucura de fiecare moment in parte, fara sa devii organizatorul nelinistit al nuntii TALE.

Centrul de evenimente Jubile The Ballroom din Bucuresti are in total 10 saloane premium cu capacitate diferita si design unic.Organizam: nunta, botez, cununie in aer liber, aniversari, evenimente corporate, zi de nastere, bal de absolvire.

Pentru ca dorim sa fiti siguri ca ati ales cea mai buna locatie atunci cand organizati un eveniment fie el nunta, botez, zi de nastere, prezentare de moda, conferinta, petrecere de firma sau altele, VA PROPUNEM Centrul de Evenimente JUBILE THE BALLROOM – locatia perfecta, in cadrul careia va oferim servicii ireprosabile si o deosebita atentie acordata detaliilor şi personalizarii. Oferim evenimente spectaculoase, unice, de neuitat. Avem o echipa formata din profesionisti experimentati, care va vor permite sa va bucurati de fiecare moment, intr-o atmosfera calduroasa, plina de gratie si eleganta.

Jubile The Ballroom va pune la dispozitie o sala de 400 mp si va cucereste cu o minunata terasa lounge, ce iti desfata privirea prin albul contopit cu verdele natural al florilor. Designul interior in culori calde este imbogatit de stralucirea candelabrelor si de creatiile unor mari designeri precum Versace si Armani, care si-au pus amprenta asupra finisajelor ce fac aceasta locatie sa fie una care are multe de oferit nu doar ca profesionalism ci si ca aspect.

Echipa Jubile este formata din profesionisti care de-a-lungul timpului au inteles ca atentia dedicata in totalitate in organizarea evenimentelor este cea mai importanta pentru ca totul sa iasa perfect. Totodata este important ca cei care au optat pentru Jubile The Ballroom sa fie incantati de alegerea lor, prin urmare in cadrul acestei locatii beneficiezi de oferte avantajoase, de oameni pregatiti in orice moment sa iti fie alaturi si de servici diversificate.

De asemenea pentru a avea un control al calitatii preparatelor, Jubile The Ballroom achizitioneaza materia prima de la producatori mici, o parte dintre ei specializati in fabricarea produselor naturiste, Bio. Designerii nostrii te pot ajuta sa creezi atmosfera la care visezi, daca iti doresti un eveniment tematic, bucatarii experimentati iti pun la dispozitie meniuri variate din care poti alege exact ce iti doresti, astfel incat sa simti ca a fost un eveniment extraordinar si sa ai siguranta ca toti invitatii se vor simtii confortabil si vor ramane placut surprinsi de calitatea intregului eveniment.

Mentionam ca sala are capacitate maxima de 150 persoane si terasa interioara.