Descrierea companiei:

Jubilé Decebal: 2 saloane, capacitate 120 – 170 persoane. Nunta este un ritual de trecere important si totodata un eveniment care cuprinde o serie de schimbari precum schimbarea de identitate pentru mire si mireasa si o tranzitie semnificativa pentru parinti. In ceea ce priveste organizarea stim cat de greu este sa gasesti locatia perfecta, tortul cel mai gustos, florile si decoratiunile potrivite pentru a avea o NUNTA CA-N POVESTI!
DORESTE-TI sa fii o mireasa care stie ce vrea si nu lasa stresul si grijile sa iti umbresca cea mai frumoasa zi din viata! Cere ajutorul unor profesionisti pentru care primordial este sa iti ofere exact ceea ce iti doresti, astfel incat tot ceea ce tine de nunta ta sa se rezume numai la momente de bucurie si iubire!!!
Din experienta noastra va putem confirma ca majoritatea oamenilor privesc nunta ca pe un amestec de anxietate, griji, indoiala, confuzie cu fericire, rasuflare si incantare. JUBILE vine cu un nou concept, si anume acela de a te ajuta sa privesti acest eveniment ca fiind unic, memorabil si totodata plin de iubire. Noi iti punem la dispozitiile toate serviciile de care ai nevoie pentru ca toate sa decurga normal si pentru a te bucura de fiecare moment in parte, fara sa devii organizatorul nelinistit al nuntii TALE.