Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Unirii

Informatii esentiale

Capacitate: 50-400

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Restaurant nunta Bucuresti - Le Chateau

Descriere Le Chateau – Bucuresti

Le Château – Castelul din Inima Capitalei, este cel mai sofisticat și elegant salon de nuntă din București, situat în centrul orașului, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.

Vă invităm să faceți o vizită Castelului, unde veți descoperi un decor unic și o atmosferă aristocrată, în care frumusețea și eleganța se împletesc într-un ambient de poveste, inspirat de atmosfera clasică a castelelor de odinioară, un salon de evenimente de lux cum rar veți mai găsi în București.

Luxul, eleganța și rafinamentul sunt doar câteva dintre elementele care definesc acest salon de nuntă cu adevărat special, întocmai cu ceea ce vă doriți pentru această zi importantă din viața voastră și anume, o nuntă de vis.

Castelul din Inima Capitalei beneficiază de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, astfel încât veți putea organiza nunta pentru un număr de invitați de până la 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se, în timp real, cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, specific unor locații de nuntă.

Toate acestea pentru a crea din Le Château una dintre cele mai fastuoase locații de nuntă din București!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image