Descriere companie:

Presidential Ballroom Bucuresti

SALOANE PENTRU EVENIMENTUL PERFECT!

Un eveniment deosebit este intotdeauna definit prin stralucire, eleganta si bun gust. Nunta de vis, botezul copiilor, aniversarile in familie, petrecerile alaturi de prieteni sau colegi raman clipe unice in viata fiecaruia. Pentru a te bucura din plin de aceste momente fericite am gandit pentru tine un cadru modern, elegant si rafinat pentru amintirile frumoase pe care vrei sa le pastrezi.

Echipa de profesionisti care a dezvoltat proiectul American Ballroom iti pune la dispozitie un  cadru exclusivist, oferind o gama de servicii complete pentru evenimente de familie, sociale sau corporatiste.

Servicii ireprosabile pentru evenimentele din viata ta!

Presidential Ballroom Bucuresti se defineste prin profesionalism, eleganta, somptuozitate si stil. Am invatat de la fiecare eveniment pe care l-am organizat, de-a lungul timpului, ca fiecare dintre voi isi doreste un eveniment unic, personalizat. De aceea, acordam importanta cuvenita fiecarui amanunt, iar experienta acumulata in peste noua ani de activitate si recomandarile voastre ne pozitioneaza printre cele mai renumite centre de evenimente din Bucuresti.

Pentru evenimentele tale speciale, iti punem la dispozitie cinci saloane, cu o suprafata totala de 2.500 mp, cu parcare privata. Spatiile ultrafunctionale reprezinta locul ideal pentru organizarea unei game largi de evenimente de familie, corporatiste sau sociale. Arhitectura si finisajele distincte, rasfatul culinar pe care ti-l oferim, cat si talentul si dedicarea echipei noastre reprezinta elementele cheie prin care iti asiguram evenimentul perfect.

Eleganta si rafinament

„Ne-am gandit la faptul ca fiecare isi doreste un eveniment cat mai personalizat si o experienta unica pentru momentele fericite din viata. De aceea, am optat  pentru un proiect, care se poate adapta in functie de dorintele tale si care iti da posibilitatea sa iti creezi, alaturi de noi, propria ta poveste.”

Dan Ciocea, Fondator Presidential Ballroom si American Ballroom

Misiune

Misiunea noastra este iti oferim o experienta unica, personalizata, la cele mai inalte standarde! Presidential Ballroom iti pune la dispozitie cele mai bune servicii si facilitati pentru a-ti indeplini toate dorintele si nevoile in organizarea unui eveniment intr-o atmosfera calda.

Indiferent daca vrei sa iti organizam nunta de vis, un botez, petrecerea alaturi de prieteni sau un eveniment corporate cum ar fi conferinte si seminarii, lansari de produse sau expozitii, echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie.

Obiective si valori

Ne dorim sa ramanem restaurantul tau preferat pentru nunta, botez si alte evenimente! Valorile care ne caracterizeaza sunt calitatea, profesionalismul si pasiunea pentru ceea ce facem.

Iti punem la dispozitie cele mai bune servicii si facilitati pentru ca tu sa te bucuri intotdeauna de o atmosfera calda, relaxata, dar rafinata. Experienta Presidential Ballroom Bucuresti este menita sa te introduca intr-o zona privilegiata, in care creativitatea si amabilitatea echipei noastre de profesionisti reuseste sa indeplineasca toate nevoile tale.