Descrierea locatiei:

Press House Ballroom este o locatie unica, rafinata si extrem de eleganta,  unde puteti sarbatori orice eveniment intr-un mod distins si aristocrat. Oaspetii se vor simti membri ai familiei regale invitati la bal.

Farmecul vremurilor de altadata se imbina perfect cu pasiunea si implicarea personala a echipei noastre! Veti face cunostinta cu o intreaga echipa de profesionisti, care se vor asigura ca evenimentul organizat in cadrul locatiei noastre, va atinge perfectiunea. Unicul nostru scop este reusita evenimentului Tau, astfel oaspetii nostri sunt mereu tratati impecabil, pana in cele mai mici detalii.

Press House Ballroom nu ofera doar un spatiu cu un design impresionant, dar surprinde si prin diversitatea meniului savuros, reusind astfel sa satisfaca cele mai sofisticate preferinte culinare! Savoarea nuntii tale este pe maini bune! Avem bucatarie proprie si maiestri bucatari care pregatesc toate meniurile la cele mai inalte standarde, dupa retete rafinate si din ingrediente atent selectionate.