Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Cristian

Informatii esentiale

Capacitate: 10-210

Tip locatie: Hotel, Restaurant, Aer liber

Restaurant nunta Brasov - Resort Ambient - Edelweiss

Descriere Resort Ambient – Edelweiss – Brasov

Ești aici. Ai ajuns în sfârșit. Acum deschide poarta larg și trăiește! Inspiră o dulce adiere dintr-un duios Demult, și-o briza proaspătă de Azi și apoi ești liber să te îndrăgostești. De tot ce te-nconjoară, de tot ce cu privirea urmărești. Ziua cea mare începe să fie scrisă chiar aici. Cu litere mari, poleite cu grijă. A fost odată ca niciodată și este acum pentru-ntotdeauna, așa începe povestea noastră iar tu …o poți continua, acum și aici. Bine ai venit!

Un loc unic, conceput special pentru evenimente memorabile, Restaurant Edelweiss este parte integranta a Restaurantului Ambient, din localitatea Cristian. Cu un decor rafinat, ce aminteste de conacele boieresti de odinioara, salonul Edelweiss este pregatit sa iti ofere cele mai frumoase amintiri!

Pentru seara cea mare, de nuntă,  Salonul Edelweiss are loc îndestulat de ospăț și dănțuit pentru 210 meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile.

Aici va așteptăm, dragi oaspeți, să vă bucurați la fiecare pas de fericita împreunare a vremurilor demult apuse cu cele care de-abia acum răsar.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image