Descrierea companiei:

Evenimentele dumneavoastra devin amintiri de neuitat! Royal Ballroom e locatia perfecta, eleganta si stilata. Panorama oferita “incadreaza” perfect nunti, botezuri, cocktailuri sau banchete. Putem primi aici 200 de persoane, ce vor fi rasfatate cu un meniu de top.

Royal Ballroom se bucura de vecinatatea relaxanta a unui parc cu arbori seculari si de o gradina luxurianta, perfecta pentru momentul cand spuneti un ”DA” hotarat la cununia civila, pentru o sedinta foto, pentru un cocktail in aer liber. Toate, la dispozitia dumneavoastra.

Mai mult decat atat, locul este potrivit chiar si pentru ceremoniile religioase.

Royal Ballroom este localizat intr-o zona buna a Timisoarei, pe str. Lorena, cu acces facil de oriunde. La 2 minute distanta de Take Ionescu / 5 minute de piata Unirii.

Avem solutii si pentru cei carora le plac petrecerile mai restranse. La parter, va asteapta un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, ce ofera, desigur, acces la eleganta noastra terasa.

Royal Ballroom e parte din Hotel Royal Plaza, locul care va transforma evenimentul intr-o poveste. Una in care veti mai dori sa ramaneti. Mixul modern intre rafinament, intimitate si bun gust definesc fiecare camera in parte.

Apartamentul nuptial va este pus la dispozitie pentru sedinta foto si prima noapte din casnicie. In plus, aici, va puteti si pregati pentru ziua cea mare.

Cu ospitalitate si dedicatie, stim sa oferim satisfactie fiecarui musafir care ne calca pragul.