Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Saftica

Informatii esentiale

Capacitate: 50-400

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Localuri nunta Bucuresti - Salon du Mariage

Descriere Salon du Mariage – Bucuresti

Atunci cand alegi SALON DU MARIAGE, alegi all inclusive la un raport calitate – pret excelent!

De la bucatarie proprie,  saloane moderne fara stalpi si cu ring de dans generos, cununie civila si/sau religioasa in aer liber, la piscina, si pana la parcare auto sau cazare pentru invitati – va oferim cel putin 35 DE MOTIVE ca sa veniti sa ne cunoastem, fara absolut nicio alta obligatie.

Am organizat peste 1500 de nunti in aproape 20 de ani, insa fiecare a fost unica! Am crescut si noi o data cu dorintele si nevoile mirilor nostri si astazi putem spune ca, desi stim ca va putem intrece asteptarile, suntem in continuare flexibili si deschisi sa va oferim ceea ce VOI va doriti!

Indiferent daca stiti deja cum vreti sa arate momentul vostru sau aveti nevoie de inspiratie, echipa noastra va sta cu drag la dispozitie, iar acolo unde nu ne pricepem, va putem recomanda furnizori de incredere care sa va ajute sa transformati orice vis in realitate.

Cu o capacitate de pana la 400 de persoane, salonul Toujours l’Amour este alegerea perfecta atunci cand ai un numar mare de invitati si iti doresti o altfel de nunta, eleganta, exclusivista, cu stil si rafinament.

Cu o suprafata de 400 mp la interior si 600 mp la exterior, salonul AD’OR a fost gandit astfel incat sa poate organiza si evenimente cu un numar mai mic de persoane dar si de maxim 200, pastrand un spatiu generos intre mese si un ring de dans perfect pentru distractie!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image