Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Navodari
Adresa: B-dul Mamaia Nord Nr.34

Informatii esentiale

Capacitate: 50-800

Tip locatie: Ballroom, Aer liber

Descriere La Scoica Ballroom – Constanta

La Scoica Ballroom Mamaia este o locație exclusivistă dedicată evenimentelor speciale din viața ta. Amplasat pe malul lacului Siutghiol, într-un cadru natural idilic, La Scoica Ballroom Mamaia este întotdeauna alegerea celor care vor sa transpuna o poveste magică în evenimentul pe care îl organizează.

 

La Scoica Grand Ballroom Mamaia este una din cele mai exclusiviste locații din Romania dedicată evenimentelor festive.

Cu un design arhitectural spectaculos în formă de vapor și finisaje luxoase, La Scoica Grand Ballroom Mamaia propune o experiență inedită în organizarea de evenimente festive.

La exterior, 1500 mp de spații frumos amenajate întregesc atmosfera speciala a evenimentului tău: fântâna arteziană, intrarea iluminată de torțe, piscina, curtea interioară cu vegetație superbă și faleza de pe malul lacului, toate creează un cadru exclusivist, incomparabil cu o alta locație de același gen din România. 

Oportunitatea de a personaliza evenimentul prin alegerea luminilor și a decorurilor, a preparatelor culinare și a modului de dispunere a meselor ne ajută să organizam evenimente unice care sa satisfacă si cele mai exigente gusturi. 

Alegând La Scoica Ballroom Mamaia, orice vis poate fi transpus în realitate!

Facilități

Noi, echipa La Scoica Ballroom Mamaia, avem grijă ca evenimentul tău să fie cel mai frumos din lume! Creăm experiențe unice și vă oferim facilități menite să vă transpună nunta de vis în realitate.

Intreaga echipa a restaurantului La Scoica Ballroom se straduieste sa va ofere cele mai frumoase amintiri prin crearea unei experiente unice:  servicii de cea mai inalta calitate, preparate exceptionale si o ambianta regala.

Lucrăm îndeaproape cu dvs. în toate etapele planificării evenimentului oferindu-vă consultanta referitore la alegerea meniului, aspectul salonului, decor, iluminat sau sonorizare.

 

Nunta de vis devine realitate

La Scoica Grand Ballroom a stabilit un nou standard pentru orice eveniment. Incomparabil in frumusetea interioara si exteriora si din punct de vedere al calitatii, La Scoica Grand Ballroom ofera mai multe zone fantastice in interiorul complexului: gradina interioara, faleza pe malul lacului, piscina si fantana arteziana. Fiecare locatie poate marca o amintire memorabila a evenimentului, iar in tandem cu organizatorii specializati, maestrii culinari si barmanii ce muncesc cu spor, va asiguram ca fiecare element al evenimentului arata, gusta si suna mult mai bine decat v-ati fi putut inchipui vreodata.

Echipa La Scoica este constienta ca ziua nuntii voastre este una din cele mai importante zile din viata dumneavoasta, si consideram ca meritati sa fiti compensati cu cele mai calitative facilitati si servicii, cele mai gustoase preparate culinare si cei mai talentati organizatori de evenimente. La Scoica mai ofera mirilor pe langa complexul fabulos si o camera exclusivista in care se pot relaxa inainte si dupa nunta acestora.

Cununia civilă

Puteti rosti cuvantul magic “DA” pe malul lacului intr-un cadru romantic si elegant ca in povesti. La Scoica va pune la dispozitie mai multe locatii pentru acest eveniment, fie pe malul lacului, fie pe la malul piscinei, fie in troita romana. Avand cununia civila si nunta in aceasi locatie, va simplifica semnificativ procesul de planificare a acestora si elimina necesitatea invitatilor de a se deplasa la mai multe locatii.

Ora de Cocktail

Un trend nou si foarte apreciat este ora de cocktail, o ora de socializare excelenta dedicata invitatilor vostri inaintea marelui eveniment timp in care mireasa si mirele se pot relaxa si pregati in liniste in camera acestora. Mai mult decat atat, echipa noastra ii va delecta pe invitati cu o varietate de preparate culinare, iar barmanii nostri ii vor rasfata cu sampanie, vinuri rafinate si cocktail-uri aromate in oricare din locatiile dorite.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image