Descrierea companiei:

Rafinament. Lux. Eleganta

Parfumul vremurilor trecute, pe care reusim sa le retraim prin intermediul filmelor si a imaginior din albumele vechi, ne amintesc ca traim intr-o lume in care tehnologia impune un ritm alert si in care uitam sa ne bucuram de lucrurile care ne fac cu adevarat fericiti. Privind in trecut, tanjim dupa eleganta si finetea acelor vremuri.

Din dorinta de a readuce bucuria in viata oamenilor, Swiss Ballroom Events a creat un cadru ideal pentru organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra, fie ca vorbim de o nunta sau de un botez, ori de o petrecere aniversara sau corporate. Salile noastre de lux, decorate in stil retro, impun rafinament si eleganta, iar timpul petrecut la noi va va face sa revedeti la vie en rose.

Suntem situati chiar in inima Timisoarei, in proximitatea Pietei Victoria, si simtim ca e de datoria noastra sa redam oamenilor pulsul societatii timisorene de altadata, caracterizata de bun-gust si joie de vivre.

Swiss Ballroom Events ofera echilibrul perfect dintre eleganta secolului XX si accentele moderne ale secolului XXI, intr-o imbinare armonioasa care transforma orice petrecere intr-un bal regal. La noi veti gasi sala perfecta pentru evenimentul de vis pe care doriti sa il organizati, indiferent daca aveti un stil de viata boem sau mai conventional. Ne dorim ca oricine ne paseste pragul sa ramana cu amintiri pentru o viata intreaga.

Va punem la dispozitie doua sali pentru evenimente, Swiss Wedding Hall si Swiss Wedding Hall Junior, dotate cu mobilier si accesorii de lux , dar si cu cele mai performante sisteme de sonorizare.

De asemenea, dispunem si de un Lounge Bar pentru a va bucura de un cocktail sau de un pahar de vin de calitate, alaturi de preparatele variate, de top, pe care le gasiti in meniurile noastre. Parcarea generoasa din curtea interioara a clubului, personalul calificat care va sta la dispozitie, internetul wireless, bucataria rafinata si cockteilurile sofisticate va stau la dispozitie.

Filosofia dupa care ne ghidam presupune sa ne bucuram de tot ceea ce da sens existentei noastre, iar celebrarea evenimentelor importante din viata noastra este, credem noi, esentiala. La fel ca si alegerea persoanelor alaturi de care dorim sa petrecem, dar si a locului pe care il alegem. De aceea, misiunea noastra principla este sa ne facem clientii fericiti. Odata ce ati fost oaspetele nostru veti reveni, pentru ca aici, totul este la superlativ.

Va uram petrecere frumoasa,

Swiss Ballroom Events. Lux. Rafinament. Eleganta.