Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Tei

Informatii esentiale

Capacitate: 10-140

Tip locatie: Restaurant

Restaurant nunti Bucuresti - Tapo Events

Descriere Tapo Events – Bucuresti

Nunta este cel mai special eveniment, totul este intim si personal, si intelegem foarte bine acest detaliu important! Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere ca la Tapo, fiecare dorinta este indeplinita, iar noi vom gasi intotdeauna cele mai potrivite variante pentru ca nunta ta sa fie de neuitat, atat pentru tine cat si pentru toti participantii. 

Vă punem la dispoziție în pachet standard: lounge cu o capacitate de până la 140 de persoane în funcție de amenajarea aleasă, ferestre glisante și zonă de terasă cu mese în picioare, zonă de bar, sonorizare, sistem de iluminat, fețe de masă la cerere, set complet- inclusiv șervețele și farfurii de susținere, parcare proprie în limita a 50 de locuri, manager de eveniment dedicat.

Experții Tapo au găsit în cei 5 ani de experiență răspunsul potrivit pentru a face fericiți mii de clienți, iar acesta este doar un „mic” detaliu care le dovedește experiența, eficiența și profesionalismul.

La Tapo echipa se implică total, este creativă, oferă soluții indiferent de situațiile neprevăzute, respectă dorințele și depășește așteptările.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image