Povestea noastra a inceput odata cu preluarea unei dintre cele mai frumoase locatii de evenimente din Romania. Inconjurata de lacul Cernica si de cele doua paduri, Cernica si Pantelimon, Toya Concept este cu adevarat o locatie desprinsa din cartile de basm cu feti frumosi si zane.

Copacii inalti de zeci de metri, contrastul verdelui ierbii si al frunzelor si maroul puternic al lemnului confera o grandoare si autenticitate aparte saloanelor, contopindu-le intr-totul cu natura prezenta pretutindeni.

Toya Concept Events – fosta Casa Cernica Ballroom & More – este momentan compusa din doua saloane de tip corturi de lux: HULALA Grand Ballroom si Eclipse Exclusive Venue. In curand, locatia va dispune de un nou salon de tip ballroom Toya Exclusive Venue & Pool cu un design inovator, unic in Romania si de o piscina de lux cu o capacitate de 150-200 locuri deschisa in timpul saptamanii publicului larg, in timpul evenimentelor aceasta deservind cele doua saloane Eclipse Exclusive Venue & Pool si Toya Exclusive Venue & Pool.

Cortul de lux HULALA Grand Ballroom, cu o capacitate de maxim 480 persoane, are ca atuu principal stilul florar-natural frantuzesc, la fiecare eveniment acesta, transformandu-se in functie de povestea si trairea fiecarui client. Albul, ce emana puritate absoluta, se combina perfect cu interiorul floral si exteriorul verde, dand senzatia unui spatiu desprins din natura. In functie de alegerea luminilor ambientale, a jocurilor de culori si a aranjamentelor interioare si exterioare, sirul de cadre de basm poate continua la nesfarsit.

Spre deosebire de un spatiu inchis, aceasta integrare a salonului cu verdele exclusiv al Toya Concept Events, le permite invitatilor sa se relaxeze atat in lounge-urile special amenajate in interior cat si in foto-cornerele special create din exterior.

Salonul Eclipse Exclusive Venue & Pool, cu o capacitate de maxim 180 persoane, ofera o unicitate aparte asemenea unui cadru intim si elegant ce poate duce cu gandul la acele povesti care intotdeauna se termina in doi. Mai restrans, dar pastrand acelasi concept ca cel al salonului HULALA Grand Ballroom cu aranjamente florale atat in interior cat si in exterior si cu foto-cornere special amenajate in gradini feerice, salonul Eclipse Exclusive Venue, este alegerea perfecta atunci cand iti doresti acea ruptura de basm la care toata viata ai visat.

Datorita celor peste 10.000 metrii patrati de verde, Toya Concept are avantajul de a organiza evenimente in ambele saloane simultan in acelasi timp mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite indiferent de tipul de eveniment sustinut.

Mai mult, amintirile de neuitat si imaginile desprinse din cartile de povesti, dau evenimentelor marca Toya Concept Events, stralucirea de basm si unicitatea unui eveniment mai mult decat perfect. Un eveniment cat pentru o viata intreaga… si chiar mai mult.

image