Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Comuna Vulcan

Informatii esentiale

Capacitate: 10-140

Tip locatie: Restaurant, Aer liber, Hotel

Sala nunti Brasov - Wolkendorf Bio Hotel & Spa

Descriere Wolkendorf Bio Hotel & Spa – Brasov

Nunta ta, la Wolkendorf Bio Hotel & Spa!

Fiecare eveniment începe cu o poveste.

Aici, la Wolkendorf Bio Hotel & Spa, transformăm poveștile în realitate. Două nopți și trei zile festive, alături de invitații voștri, pentru o experiență memorabilă a nunții organizate în mijlocul naturii.

 Exclusivitate locație – Vă punem la dispoziție întregul complex, în regim de exclusivitate. Toți angajații hotelului, vor fi aici doar pentru voi și invitații voștri, veți avea intimitate și libertatea de a vă bucura de eveniment, așa cum vă doriți!

  Capacitate de până la 140 de invitați – Capacitatea restaurantului amenajat pentru petreceri, este de 140 persoane la mese (parter + etaj), iar terasa are o capacitate de până la 60 persoane.

   Wedding planner dedicat – Îți punem la dispoziție un wedding planner cu experiență, care te va ajuta în organizarea nunții la Wolkendorf Hotel!

  Meniuri delicioase – În bucătăria noastră, se folosesc doar ingrediente proaspete, naturale, gătite cu pasiune și iubire pentru mâncarea sănătoasă.

  Cununia în aer liber – Complexul dispune de un spațiu exterior generos, o curte mare cu verdeață și peisaje deosebite, în care poți oficia cununia civilă sau cea religioasă.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta