Unde ne gasiti?

Oras: Pitesti
Zona: Albota

Informatii esentiale

Capacitate: 50-500

Tip locatie: Restaurant, Aer liber, Cort

Salon nunta Pitesti - Acropole Events

Descriere Acropole Events – Pitesti

Va oferim o alternativa inedita pentru a organiza nunta in aer liber, inconjurati de natura. Acropole Events dispune de corturi deschise, create special pentru evenimente in aer liber,  multiple terase si foisoare pentru invitati. In plus gradina Acropole beneficiaza de multiple spatii verzi, fantani arteziene si elemente decorative, armonios iluminate pe parcursul noptii,  creand o atmosfera de basm.

Cort Zeus este un cort grandios cu inspiratie greceasca, ideal pentru nunti de 400-500 de persoane. Conceput pentru o nunta eleganta si rafinata, Cortul Zeus intruneste toate calitatile de design si organizare a  spatiului interior pentru un eveniment inedit. Cromatica sălii, candelabrele centrale si ringul de dans de dimensiuni ample dau o nota distincta cortului. Invitatii dumneavoastra se pot bucura de spatiile special amenajate  pentru socializare de pe terasa cortului sau din gradina Acropole.

Cort Cleopatra este alegere perfecta pentru evenimente de 300-350 de persoane. Cu finisaje perfecte si un décor grandios, cortul dispune de ring de dans generos, open space. Invitatii dumneavoastra se pot bucura de spatiile special amenajate  pentru socializare de pe terasa cortului sau din gradina Acropole.

Cort Apollo intruneste toate cerintele pentru realizarea unei nunti elegante, cu o atmosfera calda si relaxanta. Apollo este optiunea perfecta pentru evenimentele de 300-350 de persoane. Cu un décor rafinat si elegant, cortul dispune de un ring de dans de dimensiuni ample si acces direct la terasa, gradina Acropole si fantani arteziene.

Cort Afrodita, ispirat de zeita frumusetii, este un cort perfect pentru evenimentele de 180-200 de persoane. Cortul beneficiaza de un ring de dans generos, open space fara stalpi. Invitatii dumneavoastra se pot relaxa pe terasa cu acces direct la gradina Acropole.

Cort Athena este locatia ideala unde puteti organiza o nunta inedita de 200-280 de persoane. Respectand cele mai recente tendinte in evenimente, Athena dispune de  acces direct la gradina Acropole care impresioneaza prin vastitatea spatiului verde, ce confera locului o priveliste unica ce aduc natura si mireasma brazilor chiar in mijlocul nuntii dumneavoastra.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image