Nunta in aer liber sau in natura – Locatii si sali de nunta din Bucuresti si imprejurimi

Saloane de nunta in padure

 

Sali de nunta cu gradina

Locatii de nunta pe malul lacului

 

Belvedere-on-lake-salon-nunta-9

Belvedere Grand Ballroom – Clinceni

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber
Daimon Events - Salon Nunta Bucuresti - Salon Gala

Daimon Events

Tip locatie: Ballroom, Aer liber, Cort
Nunta in aer liber Bucuresti - Bokaa

Bokaa – Back To Nature Events

Tip locatie: Ballroom, Aer liber, Hotel, Cort
Locatie evenimente Bucuresti - Maison 13

Maison 13

Tip locatie: Restaurant, Aer liber
Restaurant nunti si evenimente Bucuresti - Elysion View

Elysion View

Tip locatie: Restaurant, Aer liber
Events Garden by Nabucco - Locatie nunta Ploiesti

Events Garden by Nabucco

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber
Locatie evenimente Bucuresti - Ambasador Events

Ambasador Events

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber, Hotel, Cort
Restaurante nunta Bucuresti - Nunta la hambar - GreenSpot Wedding Barn

The Green Spot Wedding Barn

Tip locatie: Restaurant, Aer liber
Locatie nunti Snagov - Casa Vlasia

Casa Vlasia Snagov

Tip locatie: Restaurant, Aer liber, Hotel, Cort
Locatie nunta Bucuresti - BonBon Club

Bon Bon Club & Events

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber, Cort
Sala Nunta - La Maison des Jardins Bucuresti Cernica

Salon La Maison Des Jardins – Saftica

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber
Ballroom Reina Events

Ballroom Reina Events

Tip locatie:

Phoenix Cernica

Tip locatie: Restaurant, Aer liber

Lagoo Snagov

Tip locatie: Aer liber, Cort

Simfonia Ballroom Dimitrie Pompei

Tip locatie: Ballroom, Aer liber

Toya Concept Events – Casa Cernica

Tip locatie: Aer liber, Cort

Velveto Finest Ballroom

Tip locatie: Ballroom, Aer liber, Cort

Ambient Lake Events & Summer Beach

Tip locatie: Aer liber, Cort

Ballrooms by Bamboo

Tip locatie: Ballroom, Aer liber

Buftea Lake Resort

Tip locatie: Ballroom, Aer liber, Cort

The President

Tip locatie: Ballroom, Aer liber
Local nunti Bucuresti - Hanu' lui Manuc

Hanu’ lui Manuc

Tip locatie: Restaurant, Aer liber
Palatul-Ghica_43-1800x1200

Palatul Ghica Tei

Tip locatie: Ballroom, Aer liber, Palat, Cort

Pentagon Events

Tip locatie: Ballroom, Aer liber

Portofino Events Baneasa

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Sfaturi, idei și provocări pentru o nunta in aer liber de poveste

Dacă, până nu demult, petrecerile de nuntă în aer liber erau o opțiune aleasă doar de cuplurile curajoase, evenimentele din ultima perioadă au determinat ca acestea să devină un adevărat trend. În contextul pandemiei, nunta în aer liber pare să fie singura opțiune pentru viitorii miri, având în vedere că evenimentele organizate în acest an trebuie să se supună unor reguli stricte. Limitările legate de numărul de invitați, de dispunerea acestora în perimetrul disponibil, precum și interdicțiile care vizează organizarea de evenimente de amploare în spații închise sunt doar câteva dintre motivele care te-ar putea determina să iei în calcul nunta în aer liber. 

Cu siguranță o astfel de alegere vine la pachet cu o mulțime de provocări, însă, cu puțină organizare, rezultatul va fi cu siguranță pe măsura eforturilor. Iată ce trebuie să știi dacă vrei să planifici ceremonia civilă sau religioasă în aer liber!

Nuntă în natură: sfaturi de care să ții cont 

scaun cu decor la cununie in aer liber

https://www.maxpixel.net/Garden-Wedding-Festival-Decoration-Outdoor-3065320 

O să începem prin a-ți spune că organizarea nunții în aer liber poate fi o misiune destul de dificilă, mai ales dacă nu ai ajutorul unui wedding planner. Există atât de multe piese de puzzle care trebuie să se potrivească perfect pentru a defini un eveniment de vis, însă nimic nu este imposibil. Atunci când alegi o locație interioară pentru nuntă, bifezi numeroase servicii, cum ar fi cateringul, servirea, spațiul, muzica, logistica și multe altele. Ei bine, atunci când alegi să faci o nuntă în aer liber, lucrurile se complică. Pentru a-ți veni în ajutor, îți oferim o serie de sfaturi pentru a planifica un astfel de eveniment fără bătăi de cap!

 1. Asigură-te că ai suficient timp pentru organizarea nunții în detaliu, așa cum îți dorești.
 2. Apelează la ajutorul familiei și al prietenilor în procesul de pregătire a nunții.
 3. Bucură-te de fiecare minut, chiar dacă organizarea unei nunți în aer liber va părea, în anumite momente, o adevărată corvoadă!
 4. Urmează-ți conceptul pe care l-ai gândit inițial și nu accepta compromisuri în organizarea nunții, doar de dragul celorlalți. 
 5. Verifică atent sursele de energie electrică, o componentă esențială pentru reușita evenimentului. 
 6. Scapă de insecte, care pot reprezenta o reală problemă pentru tine și ceilalți invitați. 
 7. Ia-ți toate măsurile de siguranță pentru a putea confrunta capriciile vremii. 

Vrei să descoperi și mai multe sfaturi și idei pentru organizarea unei nunți perfecte în natură? Accesează acest articol!  

Varianta accesibilă: nunta în grădină  cuplu-miri-nunta-in-gradina

https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-jcfoe

Deși ai la dispoziție o mulțime de locații superbe care permit organizarea de evenimente în aer liber, iar în acest an poți beneficia chiar de discounturi generoase din cauza pandemiei, ai la îndemână și o variantă accesibilă: nunta în grădină. Dacă deții o curte spațioasă, suficient de încăpătoare pentru numărul de persoane participante la eveniment, poți lua în calcul să organizezi propria nuntă în grădină. În fond, cum ar putea să nu-ți surâdă ideea unei nunți în propria curte? Este o variantă convenabilă, favorabilă bugetului și foarte intimă. La urma urmei, nu există niciun loc la fel de special ca acasă! În plus, ai posibilitatea de a-ți personaliza spațiul așa cum îți dorești, fără să fii condiționat de nimic. Iată top 5 lucruri de care să ții cont când organizezi o nuntă în grădina ta:

 • Amenajează un loc de lounge, în care invitații se pot întâlni pentru socializare. 
 • Păstrează o viziune realistă asupra evenimentului, în funcție de dimensiunile spațiului disponibil și de posibilitățile pe care acesta ți le oferă. 
 • Nu uita de lumini, care au nu doar un scop practic la lăsarea întunericului, dar care vor crea o atmosferă de poveste și vor arăta minunat în fotografii. 
 • Amenajează barul afară, pentru ca băuturile reci să fie tot timpul la îndemâna oaspeților. Nu știi ce sortimente ar trebui să se regăsească la bar? Vezi aici lista completă de băuturi pentru nuntă.
 • Creează un photocorner, potrivit tematicii pe care ai ales-o pentru eveniment. 
 • Gândește-te la confortul invitaților și pune-le la dispoziție mici accesorii care, cu siguranță, le vor fi de folos. De exemplu, pentru nunțile care au loc spre toamnă, o idee foarte bună este să oferi invitaților pături pe care să le poată folosi în cazul în care temperaturile reci le creează disconfort la lăsarea serii. 

Și, dacă nu ești norocosul deținător al unei curți spațioase sau dacă locuiești la apartament, ai ca alternativă restaurante de nuntă care au amenajate grădini absolut spectaculoase pentru evenimente. De asemenea, dacă nu ai inspirație în privința decorului, vezi ce idei ne oferă cei de la brides.ro în acest articol: https://www.brides.com/rustic-wedding-centerpieces-4846346

Evenimentele în aer liber: top 5  provocări 

Spre deosebire de petrecerile de nuntă care au loc în spații închise, în cazul evenimentelor în aer liber apar în discuție câteva posibile provocări, pe care este bine să le cunoști. Noi îți spunem care sunt acestea, dar și ce soluții ai pentru a te asigura că vei avea parte de o nuntă mai mult decât reușită:

Provocarea nr. 1: Ploaia

Dacă ți-ai ales să faci nunta în aer liber, trebuie să te pregătești să faci față capriciilor vremii. Chiar dacă ai stabilit data nunții în sezonul cald, te poți aștepta oricum la precipitații. Imaginează-ți scena în care tu și partenerul, alături de ceilalți invitați alergați după un loc în care să vă adăpostiți de stropii de ploaie – o imagine deloc dezirabilă, nu-i așa? Ei bine, acesta este și motivul pentru care ar trebui să recurgi la un plan B. Cel mai simplu este să iei în calcul închirierea unor corturi care să găzduiască oaspeții în cazul în care vremea nu ține cu tine.

Provocarea nr. 2: Vântul 

Nu doar precipitațiile îți pot strica evenimentul, ci și vântul. Ai grija obiectele ușoare, precum decorațiunile din hârtie sau cele florale să fie bine ancorate. Vântul mai puternic te-ar putea face să alegi după ele!

Provocarea nr. 3: Electricitatea

Nu ar fi deloc plăcut să rămâi fără lumină și muzică în timpul evenimentului, de aceea vei avea nevoie de un generator. Acesta te va salva în cazul unei pene de curent sau a unei suprasolicitări a rețelei de electricitate. 

Provocarea nr. 4: Insectele 

Insectele se transformă în adevărați sabotori atunci când vorbim despre evenimentele organizate în aer liber. În special dacă ai ales o locație lângă lac trebuie să ai la îndemână lumânări sau aparate pentru combaterea insectelor. Poți așeza produsele într-un coșulet, ușor accesibil invitaților. Cu siguranță acesta este un detaliu care face diferența și care va elimina orice disconfort pe care invitații l-ar putea resimți, legat de insecte. 

Provocarea nr. 5: Temperaturile scăzute

Serile pot fi răcoroase chiar și vara, motiv pentru care trebuie să te gândești la o modalitate de a combate temperaturile scăzute. Poți închiria câteva încălzitoare, exact ca cele pe care le vezi deseori la terase. Acestea nu sunt doar utile, dar se vor integra foarte bine în decor alături de lumini, torțe sau beculețe. 

Nuntă în pădure – opțiunea inedită

Nunta in aer liber https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-fksey

Vrei să îți organizezi ceremonia și petrecerea de căsătorie într-o locație cu totul și cu totul inedită? Ce spui să-ți organizezi nunta în pădure?! Aceasta este, fără îndoială, o variantă inedită, pentru cuplurile îndrăznețe, dar și pentru mirii care iubesc să fie în mijlocul naturii! Doar imaginează-ți ce fotografii instagramabile ai putea surprinde în poieniță, la umbra copacilor, ale căror crengi sunt străpunse timid de razele soarelui. Un astfel de amplasament reprezintă un cadru de poveste și suntem absolut convinși că și tu crezi la fel! 

Și, dacă ești în pană de idei, îți prezentăm câteva sugestii care să transforme evenimentul tău într-unul fabulos!

 1. Optează pentru o tematică specială de nuntă, cum ar fi tematica literară. 
 2. Dacă vrei să creezi un concept total ieșit din tipare, setează un dress code comod și invită-ți oaspeții să poarte încălțăminte sport. 
 3. Ce spui despre organizarea ceremoniei chiar într-un luminiș?
 4. Amenajează locuri de picnic unde invitații să se poată așeza pentru a se destinde după un dans demn de imortalizat în secvențe video de nuntă

Organizarea și desfășurarea nunții în pădure este, cu certitudine, o experiență unică de care te invităm să te bucuri la maximum, alături de partenerul tău și de toți cei dragi!

Nunta de vis in aer liber https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-zbrtj

 

Cununie civilă în aer liber: idei

Cununie civila in aer liber https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-skurc

Dacă cererea în căsătorie a avut deja loc și urmează să faci pasul cel mare, spune ”Da” unei idei absolut speciale: cununia civilă în aer liber. La cererea ta și a jumătății tale, oficierea căsătoriei civile poate avea loc și în grădini publice, parcuri, muzee în aer liber, dar numai cu acordul primarului din aria de care aparține respectiva locație. Însă, ce alte variante mai ai pentru a organiza cununia în aer liber?

 • Ceremonia civilă în propria curte 
 • Căsătoria civilă într-o locație cu piscină
 • Nuntă pe marginea lacului 
 • Nuntă pe munte
 • Ceremonia civilă pe plajă…iar lista poate continua, trebuie doar să îți pui creativitatea la încercare!

Pentru mai multe informații legate de organizarea acestui evenimente, te invităm să parcurgi ghidul nostru: https://vinenunta.ro/inspiratie/ghid-cununia-civila/

Cununia religioasă în aer liber: informații utile

Aranjare scaune nunta in aer liber
https://unsplash.com/photos/ermkZ9xvhdU

Cununia religioasă este un moment esențial din desfășurarea unei nunți. În mod normal, aceasta are loc în cadrul unei biserici, însă trebuie să știi că poți organiza și cununia religioasă în aer liber, în anumite condiții. De regulă, este destul de dificil să recurgi la această variantă dacă faci parte din Biserica Ortodoxă, deoarece preoții sunt destul de reticenți cu privire la realizarea Tainelor în afara lăcașului de cult. Totuși, poți opta pentru o ceremonia umanistă sau pentru o nuntă în cadrul altei confesiuni. Deși acestea sunt mai puțin cunoscute la noi, ele se bucură de multă popularitate în străinătate. 

Dacă ai visat dintotdeauna la o nuntă ca în filme, în cadrul căreia tatăl tău să te conducă la altar, organizarea cununiei religioase în aer liber îți oferă această posibilitate. În plus, mulți invitați vor considera oficierea cununiei religioase în aer liber mult mai spectaculoasă. Alegerea, însă, aparține doar viitorilor miri!

SOLICITA OFERTA DE LA TOATE LOCATIILE