Povestea noastra

Situat in imediata apropiere a capitalei, Bon Bon Club & Events s-a nascut din dorinta de a va oferi o oaza de liniste si relaxare, care sa cumuleze, insa, toate elementele organizarii de evenimente.

Cu multa perseverenta, grija pentru detalii si profesionalism, am reusit sa creem un ansamblu complex care dispune de un spatiu generos, cu doua locatii, facilitati performante, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, parcare securizata.

Ne pastram dorinta de a oferi incredere, buna dispozitie si sentimentul de a reveni cu drag intr-un loc familiar si cald, incarcat cu multa energie pozitiva.

Mai presus de orice, ne dorim sa pictam impreuna tabloul evenimentului dumneavoastra, astfel incat acesta sa va ramana permanent in memoria afectiva! Detalii despre magia din culisele fiecarui tip de eveniment gasiti in sectiunile dedicate.

Pentru a certifica oarecum cele descrise mai sus, se cuvine sa indrazniti sa ne calcati pragul, iar noi va garantam o experienta autentica si confortabila pana la cel mai mic detaliu!

La Bon Bon Club & Events incepe povestea voastra…iar noi suntem aici ca sa transpunem dorintele si visele voastre in realitate.

Avand 2 sali de evenimente, suntem pregatiti atat pentru nunti de pana la 150 de persoane, cat si pentru nunti de pana la 400 de invitati. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti sala preferata si sa ne povestiti cum ati vrea sa se desfasoare ziua voastra cea mare, iar noi promitem sa respectam fiecare preferinta a voastra.

Tratam fiecare detaliu cu delicatete si potrivim fiecare aspect pana la perfectiune. Totul ca voi sa aveti parte de o zi de neuitat. Iar cum nunta voastra este unica, la fel sunt si serviciile noastre. Personalul nostru profesionist si calificat va sta la dispozitia voastra ca sa va asigure o servire de exceptie si un meniu spectaculos. Punem accent pe calitatea serviciilor si dorim sa oferim o experienta completa.