
Navigare rapida
Unde ne gasiti?
Informatii esentiale
Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber
Descriere La Teatru. La Calinescu
La Teatru. La Calinescu – optiunea de a alege unul din cele 2 saloane de nunti cu capacitate de 150- 250 locuri, situate in Bucuresti, zona Romexpo Herastrau – un parc cu o scenografie frumoasa, pentru evenimente superbe, aproape de natura.
Salon 1 – Capacitate 150 de persoane
Salon 2 – Capacitate 250 de persoane
Exemple preparate candybar
Meniuri nunta
Prosseco (primire si tort)
Gustare rece
Carpaccio de vita cu rucola, parmezan si ulei de masline
Frigarui Gildas cu file de anchoix, masline verzi si ardei pepperoni
Cosulete din foitaj cu salata caesar si ou de prepelita
Somon fumme marinat in sos de sfecla rosie
Cupe de cartofi cu mascarpone, ardei gras rosu si cibullet
Bruschetta cu salsa de rosii si busuioc
Bruschetta cu tapenada de masline si mango
Panettone cu foie gras si jeleu de mere
Crostini cu branza gorgonzola si ceapa caramelizata
Preparat trecere
File de Somon marinat in soya, miere, susan servit cu garnitura de legume mediteraneene si sos de chivas cu lime
Preparat traditional
Sarmalute in foi de vita si in foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute
Preparat baza
File de vita si cotletel de berbecut cu sos de vin Porto si struguri, servit cu risotto si sparanghel sote
Salata iceberg, rosii cherry, ardei gras, ciuperci pleurotus, parmezan si dressing balsamic
Tort Festiv
Prosseco (primire si tort)
Gustare rece
Cartof rosti cu guacamole si icre de Manciuria
Con de parmesan cu crema de branza, ardei gras, muguri de pin si chivas
Jumatate de avocado cu fructe de mare si sos calipso
Frigaruie de baby calamari la gratar cu sos sweet chilly si lime
Panetonne cu foie gras si jeleu de mere picant
Cuburi de pepene galben cu feta, menta si crispy prosciutto
Cupe din castraveti cu carne de vita, ceapa, menta si coriandru
Peste afumat cu orez, wasabi mayo invelit in alge nori si castravete
Mini quiche cu branza brie, somon afumat marinat in sfecla rosie si ceapa caramelizata
Preparat trecere
File de Butter fish si moulles marinierre servite cu viermmicelli, cous cous cu legume si sos de sofran cu lime
Preparat traditional
Sarmalute in foi de vita si in foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute
Preparat baza
Medalioane de vita si porc servite cu anghinare si ardei gras in sos de artar si vin rosu
Salata Mesclun (mix-uri de salata) cu rosii Cherry, branza feta si fulgi de migdale
Tort Festiv
Prosseco (primire si tort)
Gustare rece
Baby creveti tigers in foietaj cu salsa de mango
Somon cu legume, ghimbir murat si sos hollandaise in paine libaneza la gratar
Panetonne cu foie gras si chutney de mere picant
Sushi Maki (somon, ton)
Pere invelite in prosciutto si salata creata
Oua de prepelita cu mac, susan, sare de mare, ridichi si coriandru
Roast beef marinat in teriaky si ierburi caraibiene
Frigarui Gildas cu masline verzi, file de anchoix si ardei peperoni murati
Cosulet din parmezan cu salata caesar si crispy prosciutto
Mini clatite peking cu piept de rata si legume joulliene cu sos hoisin
Preparat de trecere
File de Dorada cu sos tomat si pesto cu dijon servit cu orez capse cu stafide si migdale
Preparat traditional
Sarmalute in foi de vita si in foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute
Preparat baza
Piept de rata, medalioane de vita cu sos de coacaze servite cu piure de cartofi cu truffe, rosii confiate si busuioc
Salata Primavera cu rukolla, valeriana, seminte de rodie, parmezan si ulei de masline
Tort Festiv
Whisky Jack Daniel’s, Johnnie Walker Red Label
Gin Beefeater
Vodka Absolut
Crema whisky Bailey’s
Aperol spritz
Cocktails: Mojito,Hugo,Cuba Libre, Sex on the Beach
Bere Ursus 0,33 l
Vin alb si roze sticla 0.75l
Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cola light 0,25l
Apa minerala si plata 0,5 l
Sucuri naturale: portocale, piersici, mere
Cafea espresso
Cappuccino
○ DJ
○Sonorizare
○Lumini scenotehnica
○Luminist
○Scena