Descriere companie:

Locatia. Fiind situat in paradisul verde si linistit al Parcului Herastrau, La Teatru. La Calinescu te va purta departe de aglomeratia urbana, asigurandu-ti cadrul perfect pentru evenimentul tau chiar in mijlocul orasului. Fie ca este vorba de cea mai frumoasa zi din viata ta, de o conferinta de afaceri sau pur si simplu o petrecere alaturi de cei dragi, impreuna vom crea un eveniment de neuitat.

Saloanele. Localul dispune de 2 saloane cu terase individuale avand o suprafata de 300 mp respectiv 400 mp si o capacitate de pana la 200 de persoane in aranjament cu mese rotunde. Desi difera din punct de vedere stilistic, ambele saloane se pot personaliza in functie de preferinte fiind amenajate in nuante neutre. Saloanele sunt dotate cu un sistem audio si lumini ambientale in diverse culori ce confera spatiului o atmosfera deosebita.

Personalizeaza-ti meniul. Petrisor Tanase este un bucatar roman, Presedinte al asociatiei “Societatea Culinara Romana”, expert sectorial THR si maestru in arta culinara. Este cunoscut publicului ca fiind primul prezentator de emisiuni culinare din Romania. Alege ingredientele preferate, iar alaturi de maestrul Petrisor Tanase te ajutam sa le combini in cel mai potrivit mod pentru a crea meniul la care visezi.