Logo Ambasador Events

Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Nord
Adresa: Str. Drumul Odaii, nr. 34-36, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0728808029
Website: ambasador-events.ro

Informatii esentiale

Capacitate: 90-700 persoane
Specific: romanesc, international
Pret sambata de la: 55 Euro
Pret duminica de la: 55 Euro
Include: All-inclusive

Tip locatie: Ballroom, Aer liber, Restaurant

Gradina
Piscina
Parcare proprie
Cazare invitati
Cununii in aer liber
Bucatarie proprie
Curent 380V
Loc de fumat
Hostess
Permite bautura din afara locatiei

Descriere Ambasad’Or Events

Ne plac poveștile cu final fericit ! De aici vine și filosofia Ambasad’Or : “Zâmbește, Bucură-te, Petrece!” Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre. De asta atunci când vrei să lucrezi împreună cu cei mai buni, vei alege o singură cale. Dacă citești acest text, ai ales-o deja!

Ambasad’Or Events poate găzdui până la 1000 de invitați în cele 4 saloane din care este alcătuit. Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur! Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru. Indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat. private sau corporate.

Salon Beverly Hills – Nunti 200-260 persoane

Salonul Beverly Hills are o suprafață de 500 mp și poate găzdui până la 260 invitați. Acesta transmite un aer extravagant prin luminile murale arhitecturale. De asemenea, un perete colosal îmbrăcat cu foiță de cupru redă o notă călduroasă atmosferei. Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour. Piesele de rezistență ale saloanelor vizează candelabrele realizate din cupru, îmbrăcate cu cristale de Boemia; acestea sunt înconjurate de trei inele aurii.

Salon Manhattan – Nunti 150-220 de persoane

În salonul Manhattan, privirile vă vor fi captate de mobilierul ce reunește un mix de stiluri, printre care se numără cel florentin sau cel baroc, fiind la fel de elaborat şi elegant. Din punct de vedere cromatic, glamourul este caracterizat de utilizarea nuanţelor de crem, maron, auriu, argintiu, şi nu în ultimul rând, cuprul, care este aducător de noroc.

Salon Broadway – Nunti 90-120 de persoane

Designeri renumiți din întreaga lume s-au întrecut pe ei înșiși în conceperea salonului Broadway. Pereții lambrisați cu lemn masiv și capitonați cu piele oferă un aer clasic și elegant evenimentului vostru. Pe lângă construcția arhitecturală aparte, în cadrul acestui salon veți întâlni cel mai mare și mai spectaculos bar din Complexul Ambasad’Or Events.

Pavilion Ambasad’Or Dubai – Nunti 300-700 de persoane

Pavilionul Ambasad’Or Dubai este locul ideal pentru organizarea unui eveniment memorabil. Acesta poate găzdui până la 600 persoane. Oaspeții vor fi întâmpinați pe marginea piscinei cu un pahar de șampanie, putând apoi să se relaxeze și să socializeze în zona baldachinelor special amenajate.

Salon Route 66 – Nunti 400-600 de persoane

Salonul poate găzdui până la 600 invitați. Vedetele salonului Route Sixty Six sunt cei doi pereți colosali îmbrăcați cu foiță de cupru. Liniile geometrice din foiță de cupru executate până la cel mai mic detaliu dinamizează spațiul și creează un contrast perfect. Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour. Piesele de rezistență ale salonului vizează candelabrele realizate din cupru, îmbrăcate cu cristale de Boemia; acestea sunt înconjurate de trei inele aurii.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Ambasad'Or Events

Localizare pe harta

AMBASAD’OR EVENTS

image