Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Snagov

Informatii esentiale

Capacitate: 30-250

Tip locatie: Hambar, Restaurant, Aer liber

Local nunti Bucuresti - Artist The Barn

Descriere Artist The Barn – Bucuresti

Povestea hambarului nostru s-a născut din pasiunea noastră pentru evenimente speciale și dragostea pentru natură. După o experiență de aproape 10 ani de muncă de organizare de nunți, am găsit un colț de bucurie în apropiere de București, unde ne-am mutat în 2018.

Imediat ce ieși de pe drumul național, intri în lumea magică a lanurilor de floarea soarelui, porumb, a livezilor de piersici, dar și a căprioarelor care îți taie calea. În mijlocul câmpului, am plantat locul nostru special – Artist, the Barn – care a crescut într-o vară cât alții în zece. Și nu a crescut doar din lemn și din cuie, ci din implicarea noastră neobosită și din veselia sutelor de musafiri care i-au trecut deja pragul.

Suntem o afacere de familie și am pus umărul de la mic la mare la șlefuirea lemnului, la vopsitul fațadelor, la săpatul grădinii, la plantarea arborilor, a rozmarinului sau a salviei, precum și la gătitul prânzului pentru mâna de oameni care ne-au ajutat. Ce a crescut sub ochii noștri este o locație unică pe care ne bucurăm să o oferim clienților noștri care caută un decor special pentru cel mai frumos eveniment din viața lor. Lista noastră de servicii este lungă și include și prietenia noastră.

De la prima piatră pe alee până la ultimul cui din acoperiș, hambarul nostru country-chic are amprenta pasiunii noastre. Locația noastră se integrează minunat în natura din jur, iar musafirii noștri se pot bucura și de servicii care nu sunt într-un meniu obișnuit: relaxare în grădină cu o limonadă homemade în mână, apusuri de film, cerul plin de stele deasupra, răsărituri cu sufletul plin de bucurie, precum și odihnă binemeritată în căsuțele din curtea noastră.

Hambarul poate găzdui până la 250 de persoane, iar curtea chiar și mai mulți oaspeți. Accesul e ușor și rapid din drumul național București-Ploiești, dar după ce ieși de pe drumul principal, cu greu îți mai poți aminti că ești așa aproape de oraș. Ne recunoști după fațada verde-mentă pe care am ales-o cu drag pentru iubitorii de natură și de armonie.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image