Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Cernica

Informatii esentiale

Capacitate: 30-250

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Sala nunti Bucuresti - Cernica Events

Descriere Cernica Events – Bucuresti

Momentele importante din viata ta merita sa fie sarbatorite printr-un eveniment unic, intr-un cadru de poveste in mijlocul naturii. Localizat intr-o oaza de liniste si verdeata, cu o priveliste asupra lacului care iti taie respiratia, Cernica Events este locul in care vom transforma nunta ta intr-un moment memorabil. Indiferent de tematica pe care ati ales-o sa va reprezinte, impreuna vom gasi cele mai potrivite elemente, pana in cele mai mici detalii, pentru a va personaliza evenimentul.

Cernica Events, amplasat la marginea padurii si a lacului Cernica, la doar 11 km de centrul Bucurestiului, intr-un veritabil coltisor de rai poate sa ofere pentru tine 4 saloane de nunti, o terasa la umbra copacilor si un ponton perfect pentru cununia civila sau cea religioasa.

Cea mai importanta zi din viata voastra trebuie marcata asa cum trebuie: o petrecere magica alaturi de cei dragi, care sa va permita sa va bucurati de fiecare moment in parte. Suntem alaturi de tine la fiecare pas si suntem dedicati sa-ti organizam in cel mai mic detaliu o nunta de poveste la Cernica Events, in aer liber. Iti oferim o gama larga de servicii personalizate care sa te scape de alte sarcini si cu ajutorul carora sa cream amintiri de neuitat. Scopul nostru este sa lasam mireasa si mirele sa se bucure de fiecare moment al nuntii lor, echipa noastra asigurandu-se ca totul merge ca pe roate.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image