Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Ciolpani

Informatii esentiale

Capacitate: 40-250

Tip locatie: Restaurant, Aer liber, Hambar

Locatie nunti Bucuresti - Narrative

Descriere Narrative – Bucuresti

Narrative este mult mai mult decât un hambar pentru nunti în aer liber. Este destinația ideală pentru petreceri relaxate, dar memorabile. Un loc cool, în care să sărbătoriți, să socializați, și să vă bucurați de viață.

Hambarul, construit cu grija de meșteri pricepuți în ale lemnului și atent decorat cu obiecte handmade alese din târguri, exprima unicitate și atenția  noastră la detalii. Un loc de nunti altfel, un loc de care te îndrăgostești subit și iremediabil. La Narrative îți poți scrie povestea așa cum simți și te poți baza pe noi pentru inspirație.

Pentru o nuntă în aer liber plină de autenticitate

La doar 20 de minute de București, la Pădurea Snagov, Narrative Events alături de echipa de organizatori de evenimente vă oferă pachetul ideal pentru o nuntă în aer liber desăvârșită. Serviciile oferite de noi vor acoperi tot ce aveți nevoie pentru evenimentul vostru, de la catering, decor și ceremonii în aer liber până la divertisment și bartending, așa că relaxarea va fi pe primul loc.

De la aranjamentele florale la planificarea meniului, până la iluminat și catering, noi chiar vă putem simplifica alegerile. Puteți avea încredere în noi în ceea ce privește pregătirile pentru o nuntă în aer liber exact așa cu ți-o dorești!

Alegeți o nuntă în aer liber într-un cadru de vis, cu aer curat și apusuri de soare de neuitat. Dincolo de aglomerația orașului, lângă pădure, unde lumina naturală este ideală pentru fotografiile voastre perfecte, Narrative este tot ce aveți nevoie pentru o nuntă în aer liber autentică.

Hambarul poate găzdui în interior evenimente de la 40 pana la 250 de persoane.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image