Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Piata Cibin

Informatii esentiale

Capacitate: 10-280

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Locatie nunta Sibiu - Adore Events

Descriere Adore Events – Sibiu

Pentru ca stim cat de importanta este nunta pentru fiecare dintre noi, echipa Adore Events va pune la dispozitie toate informatiile necesare unei nunti de neuitat.

Pentru ca totul sa fie pregatit in ziua cea mare, mireasa are la dispozitie “Lista de rezolvat”, in speranta ca ii putem usura munca, transformand-o intr-o adevarata placere.

Nunta este un eveniment special din viața fiecaruia dintre noi, iar pentru ca acest moment sa fie memorabil este necesar sa se tina cont de urmatoarele caracteristici: ambient festiv si elegant, meniu diversificat si gustos, entertainment exploziv si variat. 

Spatiul elegant al Salonului Adore va intampina cu trei variante de aranjamente menite sa ofere intalnirilor posibilitatea creerii unui spatiu perfect. Pianul, special amplasat in spatiul de primire a invitatilor va imbie sa va bucurati de muzica de cafe concert la inceputul fiecarui eveniment. Pentru regasirea vechilor prieteni, canapelele elegante va stau la dispozitie pe durata intregului eveniment. Salonul de evenimente este format dintr-un salon de primire a invitatilor, si o sala de 400 mp foarte luminoasa, cu doua randuri de geamuri, dotata cu ventilatie centralizata, bucatarie proprie, parcare si instalatie de sonorizare. 

Capacitatea salii este de 250 – 280 de locuri cu posibilitatea de recompartimentare pentru evenimente mai mici, echipa noastra avand deja pentru Dvs. mai multe propuneri de asezare a meselor si aranjare a salii.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image