Despre noi:

Ma numesc Adrian Mitranescu si sunt fotograf profesionist de nunta din Bucuresti, Romania. Atat eu cat si echipa mea oferim servicii de fotografie si editare foto si video, precum si fotografie de nunta, botez sau eveniment. Sunt un creator vizual cu un interes deosebit in fotografie, videografie, grafica si in special in fotografia de nunta de arta. Chiar daca sunt un fotograf nunta Bucuresti,  eu si intreaga mea echipa, suntem dispusi sa calatorim in tara si in afara ei, pentru a crea povesti sau amintiri cu totul si cu totul deosebite. Fotograf nunta.

Impreuna cu echipa mea formam Mitranescu Wedding Photo and Videography. O echipa construita pe valori cum ar fi bun simt, corectitudine, daruire, empatie si nu in ultimul rand un profesionalism dus mereu la extrem. Credem in notiunea de prietenie, familie, amintire tinuta in suflet si in iubirea aceea adevarata pe care unii oameni inca o pastreaza. Probabil ca suntem atipici intr-o lume a consumerismului si a lipsei crescande de valoril morale, dar crezurile noastre ne-a transformat foarte multi clienti in prieteni.

Ne axam pe servicii foto nunta Bucuresti si servicii video nunta Bucuresti de o calitate superioara, bazata pe o experienta destul de mare (din 2002 si pana in prezent) in tot ceea ce inseamna productia de televiziune, iar din 2012 si pana azi, in videografia si fotografia de nunta. Ne mandrim ca nu suntem doar fotografi si videografi de nunta, ci mai degraba oameni care creeaza imagini unice si expresive, asa cum veti vedea si in portofoliul nostru.

Ambitia mea cea mai mare ca fotograf profesionist de nunta este sa creez prin echipa mea imagini in care compozitia, dinamica, culoarea si nu in ultimul rand impactul emotional impletit cu viziunea noastra despe arta in fotografia de nunta, sa creeze imagini cu totul si cu totul diferite fata de ce intalnim in mod normal. Imagini sau fotografii cu adevarat memorabile.

Ne concentram mereu pe tot ce inseamna a fi fotograf nunta sau videograf nunta, transformand clipa intr-o imagine in care notiunea de amintire se impleteste perfect cu viziunea sau mai bine spus creativitatea noastra ca fotografi cameramani de nunta.

Daca vrei sa aflii mai multe despre fotografia de nunta din Bucuresti si despre noi, nu ezita sa ne dai un semn.

Daca esti in trecere, te asteptam la studioul nostru a carui adresa o gasesti aici, in contact.

Adrian Mitranescu, dese ori visator la Mitranescu Wedding Photo and Videography.