Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Eroii de la Paulis

Informatii esentiale

Capacitate: 20-200

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Salon nunti Timisoara - A&G Events

Descriere A&G Events – Timisoara

Cand marele DA a fost spus, tensiunea si emotiile devin mai intense si nimeni nu-si doreste o nunta ratata. A&G Events poate ajuta mirii sa isi organizeze o nunta ca la carte.

O nunta reusita are nevoie de organizatori buni si de servicii de inalta calitate. Sala in cadrul careia va avea loc nunta trebuie amenajata cu grija, dar mai ales sa dispuna de un numar de locuri corespunzător. A&G Events vine in intampinarea clientilor cu doua sali: una mica ce are o capacitate de 80 de locuri si o sala mare ce dispune de 200 de locuri. Mai mult de atat, echipa A&G Events se ocupa de decorarea meselor invitatilor si a celor de sampanie. La cererea dumneavoastra, sonorizarea poate fi asigurata de A&G Events.

Pe langa sala, decor sau numar de locuri, meniurile ocupa un loc special in organizarea unui eveniment. Meniul Clasic, Lux sau Royal sunt puse la dispozitia dumneavoastra de catre A&G Events. De asemenea, pretul unui meniu este accesibil oricarui buzunar.

Entuziasmata, increzatoare si dispusa sa ajute pe oricine, echipa A&G Events Timisoara este un prieten de nadejde, oferind stralucire nuntii dumneavoastra.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image