Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Victoria

Informatii esentiale

Capacitate: 50-250

Tip locatie: Cort, Aer liber

Restaurant Nunta Iasi - Agrement Victoria - Royal Ballroom

Descriere Agrement Victoria – Royal Ballroom – Iasi

Nunta la care visați se petrece într-un cadru romantic, cu multă verdeață și priveliștea lacului? Cu atmosferă de basm spectaculos sau cu aer boem, într-un decor intim? Oricare ar fi planul nunții voastre, Agrement Victoria vă poate oferi ceea ce căutați.

Nunta în natura înseamnă să fii chiar în mijlocul ei, să te bucuri de aer, de sunetele pădurii, de verdele ierbii și de albastrul cerului. În viziunea noastră, nunta ta înseamna un eveniment inconfundabil, fără asemănare, de aceea am creat conceptul „nuntă în natură” care reunește trei componente dorite cel mai mult de tine: intimitate, libertate, natură pură.

Situat pe malul lacului Jijia, Agrement Victoria este locația ideală pentru o nunta în aer liber.

Vă invităm să descoperiți un cort elegant, special amenajat, drapat și înnobilat de candelabre spectaculoase. Cortul poate găzdui orice tip de eveniment, privat sau corporate, având o capacitate între 140 și 250 persoane. Locația dispune și de o gradină impresionantă, atât prin mărime cât și prin decor, cu posibilități nelimitate de amenajare a spațiilor.

Oferim o gama larga de servicii optionale si  iti punem la dispoziţie aranjamentele florale și decorațiuni spectaculoase, pentru a te bucura de un decor desprins din poveşti.

Nenumăratele experiențe reușite de până acum ne îndreptățesc să îți promitem un eveniment de poveste, cu totul special.

Trebuie doar să visați și noi vă vom contura visurile!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image