Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Iuliu Maniu

Informatii esentiale

Capacitate: 35-450

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Locatii nunta Bucuresti - Amada Ballroom

Descriere Amada Ballroom – Bucuresti

Amada te intampina cu un cadru primitor, in care predomina culorile calde, placute si plante de interior. Este locatia ideala unde va puteti petrece nunta dumneavoastra. Decorul este creat in asa fel incat sa induca o stare de relaxare si voie buna. Saloanele noastre se diferentiaza prin culorile predominante: mov, roz,rosu, bej si bordo. Va puteti alege cu incredere oricare dintre ele in functie de preferinte.

Cu o capacitate de 65 persoane, salonul Safir este adecvat nuntilor de mici dimensiuni. Spatiul este open space, prevazut cu o mocheta de culoarea safirului, plafoane cu candelabre si spoturi care creeaza imaginea unui cer instelat.

Mobilierul salonului este din lemn masiv, tapitat in tonuri de Ivoire oferind eleganta si rafinament.

Daca la nunta vei avea un numar mediu de invitati, salonul Ametist reprezinta cea mai buna alegere. Acesta poate sustine o petrecere cu pana la 130 de invitaţi si este special conceput pentru organizarea evenimentelor de clasa, oferind o experienta de neuitat. 

Salonul Granat are un design modern si o capacitate de pana la 110 persoane, fiind astfel locul ideal pentru nuntile mai restranse, dar distinse.

Salonul Rubin ofera o ambianta calda, rafinata si eleganta, potrivita oricarei nunti cu un numar mediu de participanti. Incaperea are o capacitate de la 130 la 180 locuri la mese si poate constitui cadrul ideal pentru o nunta de vis. 

Salonul Diamant include doua saloane: Diamant 1 si Diamant 2. Cele doua sunt despartite de un perete fonoizolant mobil care permite unirea ambelor saloane in cazul evenimentelor cu un numar foarte mare de invitati. Salonul Diamant are posibilitatea de a fi utilizat integral pentru intreaga capacitate de pana la 450 de persoane, fie sub forma celor doua saloane individuale din care este compus: Salonul Diamant 1 care are o capacitate de pana la 175 de persoane sau Salonul Diamant 2 cu o capacitate de pana la 225 de persoane.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image