Ambient Lake Events se afla la o distanta foarte scurta fata de Bucuresti, la iesirea din Frumusani, pe malul lacului.Cortul este amplasat pe un domeniu de 23 000 mp, avand doua terase in aer liber create special si pentru evenimentele exterioare.

O alternativa inedita pentru orice fel de nunta, botez sau orice alt eveniment organizat in mijlocul naturii. Fie ca va doriti o petrecere mica, intima pentru cateva persoane ori un eveniment de anvergura, totul este organizat astfel incat sa satisfaca o plaja foarte mare de cerinte.

Salonul de evenimente este reprezentat de un elegant cort in stil american, complet izolat, imbracat in sute de drapaje de matase, care poate gazdui pana la 350 persoane, servirea fiind asigurata de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu. Pe langa set-up-ul natural de poveste, salonul poate fi aranjat dupa dorintele dumneavoastra si include dotari de top precum aer conditionat, candelabre, canapele suplimentare, ring de dans si terasa exterioara. Capacitate 350 persoane sitting, 550 persoane standing (tip bufet suedez).

Daca marea vi se pare prea departe, dar vreti ca evenimentul sa aiba loc langa apa, aveti la indemana Ambient Summer Beach, o noua locatie cu piscina, situata pe malul lacului, la doar 15 km de Bucuresti.

Capacitate: 30 –  300 persoane

La Ambient Summer Beach veti avea parte de o atmosfera romantica, dar si practica in acelasi timp, unde cu siguranta petrecerea se va transforma intr-un eveniment memorabil.

Asa ca fie ca va doriti o nunta atipica, boho-chic, fie una eleganta, cu accente moderne, petrecerea la piscina va fi pe placul tuturor. Tot ce va ramane de facut este sa stabiliti data si detaliile. In cazul in care vremea nu tine cu noi, petrecerea poate fi mutata in restaurantul semi-deschis, cu o vedere frumoasa asupra piscinei, de la apus, pana la rasarit!

Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare. Rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita. Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru clientii nostri. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru vizionari si pentru a va ajuta sa creati propriul decor!

image