Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Cluj Napoca
Adresa: Str. Campina 51-53
Telefon: 0745599660, 0740037301
Website: www.amiralevents.ro

Informatii esentiale

Capacitate: 150 - 600 persoane
Specific: romanesc, international

Tip locatie: Ballroom, Restaurant

Parcare proprie
Generator
Bucatarie proprie
Curent 380V
Garderoba
Loc de fumat
Zona Cocktail
Mese rotunde
Ring de dans dedicat
Taxi/Ride-sharing
Bodyguards
Hostess

Descriere Amiral Events & Style

Complexul de săli de evenimente Amiral Events & Style, situat într-o zonă liniștită, dar ușor accesibilă a orașului Cluj-Napoca, este alegerea ideală pentru organizarea unei nunti de vis. Alege sala adaptată numărului tău de invitați și un pachet cu preparatele și serviciile pe care ți-le dorești, iar de restul ne ocupăm noi!

Prin atenția la micile detalii, orientarea spre nevoile clientului, aspirația la perfecțiune și dorința neîncetată de a evolua, dorim să ajungem un reper din punct de vedere al profesionalismului și pasiunii cu care transformăm nuntile pe care le organizăm în adevărate experiențe.

Sala Gold – Capacitate 300 de persoane

Sala Gold este prima dintre sălile de nunti ale complexului nostru și poate găzdui până la 300 de persoane. Având un design open-space modern și elegant, aceasta este extrem de potrivită pentru evenimentul tau!

Sala Diamond – Capacitate 400 de persoane

Sala Diamond, din incinta complexului nostru, este a doua ca mărime, având o capacitate de până la 400 de persoane. Asemenea celorlalte două săli, și aceasta are un design open-space și un grad mare de personalizare prin intermediul decorului și a instalației de lumini ambientale. Având o eleganță aparte, completată de serviciile și preparatele de înaltă calitate, Sala Diamond este alegerea ideală pentru nuntile de dimensiuni medii.

Sala Platinum – Capacitate 600 de persoane

Sala Platinum este cea mai nouă și mai încăpătoare sală a complexului de evenimente Amiral Events & Style. Deschisă în anul 2018, aceasta dispune de un design open-space, asemenea sălilor Gold și Diamond. Posibilitatea de a găzdui până la 600 de persoane, terasa generoasă, dar și finisajele elegante și bine puse în valoare, fac din sala Platium alegerea ideală pentru nuntile de mari dimensiuni.

Vreau oferta acum!

Cluj - Solicita oferta Amiral Events

Localizare pe harta

AMIRAL EVENTS & STYLE

image