Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Eforie Nord

Informatii esentiale

Capacitate: 10-240

Tip locatie: Hotel, Restaurant, Ballroom

Restaurant nunta Constanta - Ana Hotels Europa Eforie Nord

Descriere Ana Hotels Europa – Constanta

Ana Hotels Europa – Nunta ta la malul marii…

Vino la Ana Hotels Europa și organizează-ți nunta de vis! Sărbătorește alături de persoana iubită la mare, în elegantele noastre locații. Invitații tăi vor fi încântați de specificul locației, de camerele cochete și de luxosul nostru spa; te vor încânta ofertele noastre personalizate pentru nunți și servirea noastră impecabilă. Lasă organizarea tuturor detaliilor pe mâna echipei noastre – pentru ca tu să te poți relaxa și să te bucuri de eveniment.

Europa Ballroom și sălile de recepție Urania / Medeea / Atena pot găzdui evenimente de până la 240 de oaspeți datorită interiorului spațios și a echipamentului audiovizual de ultimă oră. 

Oferind un foaier impresionant pentru recepții special concepute în stil cocktail, Europa Ballroom oferă un spațiu flexibil, format din 3 module ce pot fi adaptate pentru petreceri de orice mărime. 

Pentru petreceri mai mici, sălile Urania / Medeea / Atena oferă aceleași ambianțe intime și elegante ale unei nopți de neuitat sau organizează un cocktail în grădina luxuriantă a hotelului.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image