Navigare rapida
Unde ne gasiti?
Informatii esentiale
Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber, Hotel
Descriere Anette Resort & Spa
Summer Pool – 200-1000 persoane
Strand exterior, parcare mare privata, 2 piscine, 3 baruri pentru petreceri de nunta in aer liber.
Grand Ballroom – 120-350 persoane
Sala de nunta cu o suprafata de 650 mp, pardoseala gresie, amenajare standard cu mese rotunde de 10 persoane si scaune, parcare mare privata, terasa exterioara.
Sala Fortuna – 40-120 persoane
Sala pentru evenimente mai mici, este formata din 2 incaperi in suprafata de 750 mp, foisoare exterioare, parcare mare.
Anette Spa – 10-60 persoane
Spa si restaurant, piscina interioara, saune, bazin hidromasaj, camere de masaj.
Meniuri nunta
GUSTARE RECE
Frigaruie rosii cherry cu mozzarella
Chiftelute de porc
Icre de crap si stiuca pe lime cu masline verzi
Salam de Sibiu
Cârnati de casa
Salata de ciuperci în cosulet
Crochete de pui în crusta de fulgi de porumb
Muschi file umplut cu hrean, smântâna, brânza si castraveciori acri
Mix de legume
Dobos din sunca si cascaval
Vol-au-vent cu pasta de brânza
CIORBA / SUPA
Ciorba de vacuta cu smântâna si ardei iute
sau Supa de pui cu taitei de casa
FEL PRINCIPAL
Ceafa de porc la cuptor
Piept de pui marinat în iaurt cu ierburi aromatice
Cartofi la cuptor
Salata muraturi asortate
TRADITIONAL
Sarmale traditionale cu mamaliguta
Piept de porc crocant, ardei iute si smântâna
GUSTARE RECE
Somon tataki cu susan, marinat cu zmeura si lime
Crevete marinat în lime si coriandru
Guacamole picant
Selectie de brânzeturi
Rulada piept pui
Bulete de brânza de capra
Pui satay cu sos de unt de arahide
Oua de prepelita în cuib de jambon
Antipasto de legume
CIORBA / SUPA
Supa crema de legume si crutoane sau
Supa de gaina cu taitei de casa
APERITIV CALD
File de somon
Legume wok
Cous-cous cu stafide si caju
Sos teriyaki
FEL PRINCIPAL
Turnedou de curcan cu caise
confiate învelit în pancetta
Cartofi gratinati
Salata sfecla rosie
GUSTARE RECE
Festine de foie gras cu dulceata de smochine
Piept de rata afumat pe caisa coapta si spuma de hrean
Rulou de vita
Ton rosu în crusta de susan negru si sos teriyaki
Terina de brânzeturi fine cu caise confiate si sos de pesto
DIN MARE
File de butterfish cu piure de sparanghel
Caviar si infuzie de trufe negre
SUPA
Consommé de vita cu ravioli
FEL PRINCIPAL
Piept de rata cu confit de fenicul
Piure de pastârnac, infuzie de portocale cu amaretto si afine negre caramelizate
SILVER – 10 euro de persoana
Apa plata si minerala Borsec
Pepsi Cola
Mirinda
Suc natural de portocale Cappy
Espresso
GOLD – 20 euro de persoana
Apa plata si minerala
Pepsi Cola
Mirinda
Suc natural de portocale Cappy
Vin alb, rose, si rosu Cramele Recas
Espresso
Bere Timisoreana, Ursus, Ursus fara alcool
PLATINUM – 30 euro de persoana
Apa plata si minerala Borsec
Pepsi Cola
Mirinda
Suc natural de portocale Cappy
Vin alb, rose si rosu Cramele Recas
Bere Timisoreana
Whisky Johnnie Walker si Jim Beam
Vodka Absolut
Gin Beefeater
Martini alb si rosu
Campari
Aperol
Rom Captain Morgan
Tequilla Oimeca
Espresso
Long drinks: Campari Orange, Gin tonic, Vodka orange, Whisky Cola
Cocktails: Aperol Spritz, Hugo