Despre noi:

 

Fotograf nunta Bucuresti

Fotograf nunta Bucuresti – asa incepe orice viitoare mireasa cautarile unui fotograf profesionist de nunta in Bucuresti, pe motoarele de cautare. Inevitabil ai dat peste site-ul nostru, altfel nu ai fi citit acest text. 🙂

Ma numesc Constantin Antochi, sunt fotograf de nunta, fotograf de botez, fotograf de familie, fotograf corporate in Bucuresti si am creat Antochi Photography din pasiune. Avem o experienta de mai bine de 15 ani in fotografia de eveniment.

Valorile noastre

Relaxat, Natural, Elegant, Autentic, Editorial, Documentar. Sunt atribute ce ne descriu perfect stilul si ne ghideaza pasiunea spre un rezultat care se muleaza perfect cu personalitatea cuplului.

Creativitate, Experienta, Imaginatie, Flexibilitate sunt atuurile noastre.

Toate acestea pentru Confortul tau, pe tot parcursul colaborarii cu noi. Vei avea o colectie de imagini, asa cum ti-ai dorit. O poveste frumoasa de nunta, care va creste in valoare, in fiecare an si expusa intr-un album de calitate.

Fotografia de nunta face parte din viata mea de mai bine de 15 ani. La inceput, am fotografiat cateva nunti de poveste in Bucuresti, la insistentele prietenilor care-mi cunosteau pasiunea pentru fotografie si firea perfectionista. Am abordat evenimentele axandu-ma pe fotojurnalism de nunta, un stil pe care il consider si acum baza pentru un fotograf de nunta. Doar asa poti surprinde naturaletea si emotiile sincere pe care le afiseaza oamenii cand nu sunt constienti ca-i fotografiezi.

Am ajuns repede la concluzia ca aparatura este doar un instrument, la fel cum e stiloul pentru un scriitor. E imporant sa fie cat mai performante dar, nu vor putea inlocui experienta. Pe vremea cand fotografia de nunta din Romania era inca in fasa, am urmat cursuri si am participat la workshop-uri cu cei mai in voga fotografi de nunta din lume. Ei faceau asta la nivel de arta.

Fashion si traditional in fotografia de nunta

Unde poti pune mai bine in valoare o rochie de mireasa daca nu intr-o sedinta foto dupa nunta? Dupa ce am inceput sa public fotografile realizate la sedinte foto Trash the Dress, sau Love the Dress cum imi place sa le spun, am primit tot mai multe cereri. Moda acelor fotografii de studio trecuse si, din pacate, devenise populara cea in care se purtau fotografiile in care mirele tinea in mana mireasa, aflata in plan secund. De atunci am inceput sa fiu privit ca un fotograf de nunta international care se intampla sa vorbeasca romana.

Aveam libertatea de exprimare artistica si suportul mirilor care erau departe de stresul timpului si emotiile din ziua nuntii lor. Stilul meu a devenit mult mai complex, iar imaginile finale impleteau fotografia traditionala de nunta cu cea de fashion. Incepusem sa organizez workshop-uri de fotografie de nunta alaturi de ce cei pe care nu demult ii admiram. Majoritatea clientilor se intrebau de ce n-am plecat din tara.

Fotograf nunta Bucuresti

Sunt Constantin Antochi, fotograf de nunta in Bucuresti. Iubesc ceea ce fac. Pentru mine fotografia reprezinta o aventura continua. Una care m-a dus in locuri frumoase si in care am trait experiente minunate alaturi de oameni deosebiti.

In Bucuresti imi desfasor activitatea dar, am batut tara in lung si lat pentru a fotografia nunti si botezuri. Am avut clienti care m-au chemat in Belgia, Anglia, Elvetia, Grecia, Lituania si alte cateva tari. La noi in tara, mai sunt cupluri care-mi spun ca ma asteapta o nunta mare. Raspunsul e mereu acelasi: am fotografiat o mare de oameni la o nunta traditionala in Cipru, unde au fost in jur de 2.000 de invitati. Cateva sate.

A fost un privilegiu sa observ de aproape traditiile din atatea locuri diferite si o bucurie sa-mi fac atatia prieteni, de la cupluri pana la fotografi cu care am derulat nenumarate proiecte impreuna.

Misiunea mea ca fotograf de nunta

A fi fotograf de nunta inseamna sa poti transmite emotiile si trairile protagonistilor prin intermediul imaginilor. Acele cadre unice si ipostaze inedite, pe care doar un fotograf profesionist le poate surprinde. Totul vine din interior. Am dezvoltat o reteta proprie prin care frumusetea portretelor de nunta sau a portretelor de familie sunt completate armonios de emotiile autentice ale momentului. Cu ajutorul ei pictez caruselul de emotii si atmosfera din ziua nuntii.

Voi imortaliza cele mai frumoase amintiri pentru voi. Trebuie doar sa imi acordati un vot de incredere pentru a-mi duce la bun sfarsit acest obiectiv. Misiunea mea este sa creez o colectie unica de fotografii carora sa le creasca valoarea o data cu trecerea timpului.

Cred ca am povestit suficient despre mine si ar trebui sa las imaginile sa vorbeasca mai departe. Multumesc pentru vizita virtuala si va invit sa rasfoiti paginile sitului Antochi Photography

image