Descrierea companiei:

Traim prin fericirea voastra si cream pentru zambetul vostru! Dragostea pentru flori si dorinta de a vedea cat mai multe chipuri fericite, ne-a facut sa deschidem prima data floraria din Pipera Tunari. De fiecare data cand cineva drag primea flori, nu puteam sa nu observam ca i se lumina chipul si ca radia de fericire. Totul a inceput de la pasiunea pentru creat aranjamente florale si avem convingerea, ca fara pasiunea si dragostea pentru frumos, nu am fi reusit sa scriem azi aceste randuri. Asa ne-am dat seama ca putem ajuta oamenii sa uite de probleme, sa savureze evenimentele speciale din viata lor bucurandu-se de buchetele si aranjamnetele florale pe care echipa noastra le creeaza cu multa dragoste. „Traim prin fericirea voastra si cream pentru zambetul vostru” este sintagma care ne da energie si putere de a veni mereu cu aranjamente unice.

Echipa noastra de floristi cuprinde designeri florali care stiu sa customizeze aranjamentele pe care clientii nostri si le doresc . Clientii vin la noi cu o poveste despre persoana carora doresc sa le ofere florile sau cu o poveste de cum isi doresc sa fie evenimentul special la care urmeaza sa fie personaje principale. Suntem ca un pictor care trebuie sa creeze un portret in baza unei descrieri. Asa si floristii nostri incep sa creeze buchete sau aranjamente in baza unei povesti.

De la buchete oferite cu diverse ocazii, la aranjamente cu flori in diverse vase sau cutii, pana la aranjamente pentru nunta sau petreceri corporate, echipa noastra pune suflet si pasiune in fiecare lucrare si nu exista multumire mai mare decat sa vedem fericirea pe chipurile voastre.

‪‪#respiramflori ‪#adunamzambete ‪#Florenspestetot

Fericirea noastra este sa fim parte din toate evenimentele si momentele importante din viata voastra!

image