Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Colentina

Informatii esentiale

Capacitate: 60-600

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Restaurante nunti Bucuresti - Aurrum Palace

Descriere Aurrum Palace – Bucuresti

Cautati un super restaurant pentru nunta in Bucuresti? Centrul de organizare evenimente Aurrum Palace, prin echipa sa profesionista, va sta la dispozitie pentru a va organiza cea mai frumoasa seara, in cele mai mici detalii.

De la decorurile elegante, pana la bucataria si personalul de servire inalt calificat, complexul nostru ofera garantia unui restaurant cu saloane de nunta de prima clasa din Bucuresti.

Doriti o nunta intr-un cadru intim sau una organizata intr-un salon spatios care poate gazdui o multime de invitati? Este necesar sa stiti de la inceput numarul de participanti. Oricare ar fi acesta, noi avem pregatite 4 saloane care se pot adapta oricarei dorinte.

Cu o capacitate ce poate atinge 120 de invitati in cazul organizarii de nunti, cel mai intim salon al Restaurant Aurrum Palace Bucuresti – Vert Charmante – este alegerea potrivita pentru momente speciale.

Al doilea salon ca suprafata, Auriu Luxuriant, va asteapta la Aurrum Palace pentru va organiza evenimentul dorit. ​Capacitatea salonului este intre 100 si 180 invitati.

Al treilea salon de evenimente ca marime din cadrul Aurrum Palace, Roze Spumante, este special proiectat pentru a gazdui un numar de invitati cuprins intre 130 si 350 de persoane pentru nunti.

Salon Secret Garden – Cu o capacitate ce poate atinge 600 de persoane la masa.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image